Xiaomi Main menu'den cikamiyorum

Muhammetyzicii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Annemin Telefonda girilmiş de internetten baktim reboot'a tıklayinca telefon açılıyor ben bastigimda açilma ekrani geliyor sonra bidaha geliyor ve yine main menuye atiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Annemin Telefonda girilmiş de internetten baktim reboot'a tıklayinca telefon açılıyor ben bastigimda açilma ekrani geliyor sonra bidaha geliyor ve yine main menuye atiyor
cihaz tr cihazi bu arada

Ekler

• 16822751120701123708717585240419.jpg
    16822751120701123708717585240419.jpg
    460.3 KB · Hit: 3,385
Wipe Data seçeneğine tıklayıp, volume arttırma ve eksiltme ile aşağı yukarı yapın, güç tuşu da enter i tetikler. wipe data yapmanız şart, telefonu sıfırlamanız gerekebiliyor, anlaşılan cihaz açmayacak kendini..

kardeşimde de aynı sorun olmuştu telefoncuya götürmüştü. cihaz sıfırlanmadan açılmıştı. eğer önemli dosyalarınız varsa bilen birinin bakması daha iyi olur.

Wipe Data seçeneğine tıklayıp, volume arttırma ve eksiltme ile aşağı yukarı yapın, güç tuşu da enter i tetikler. wipe data yapmanız şart, telefonu sıfırlamanız gerekebiliyor, anlaşılan cihaz açmayacak kendini..
herkes wipe data yap diyor demek ki yapılacak herhalde

kardeşimde de aynı sorun olmuştu telefoncuya götürmüştü. cihaz sıfırlanmadan açılmıştı. eğer önemli dosyalarınız varsa bilen birinin bakması daha iyi olur.
ne kadar ücreti

birde şey xiaomi hesap olarak bağlıydı yani ordan bilgileri depolamamış midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,326
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri