Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5 L Fritöz (Tüketici Hakem Heyeti)

Konusu açıldı

Şu ürün bu fiyattan satılıp hâlâ kâr edilebiliyorsa kimse burada "her şey dolardan" muhabbeti yapmasın bence.
Lg'ye mesaj atıyorum neden ürünlere bin tl zam yaptınız diye, biz 5 aydır zam yapmadık bayiler zam yapmış dediler. Olay bu kadar.

Şu ürün bu fiyattan satılıp hâlâ kâr edilebiliyorsa kimse burada "her şey dolardan" muhabbeti yapmasın bence.
Lg'ye mesaj atıyorum neden ürünlere bin TL zam yaptınız diye, biz 5 aydır zam yapmadık bayiler zam yapmış dediler. Olay bu kadar.
Kar söz konusu değil.Migros fiyatın yanlış girildiğini söyleyerek siparişleri iptal etmeye başladı.

Lg'ye mesaj atıyorum neden ürünlere bin TL zam yaptınız diye, biz 5 aydır zam yapmadık bayiler zam yapmış dediler. Olay bu kadar.
Atıyorum reklam giderlerini üründen düşmek gibi bir seçenek var. Xiaomi bunu uzun süre yaptı reklama para vereceğine ürünü ucuz yaptı. Firmalar reklam masrafını alıcıya yansıtabilir.

Merhabalar. Tüm siparişler iptal edilecekmiş. Al-satçılar seri üzgün 😀

Ekler

• 5DE7732D-0024-45E7-A7DF-83C0E41D7353.png
    5DE7732D-0024-45E7-A7DF-83C0E41D7353.png
    1.6 MB · Hit: 486
Arkadaşlar Tüketici hakem heyetine dekondunuz ve siparişi aldığınıza dair olan fotoğrafınız ile başvurun.

WhatsApp Image 2022-08-05 at 10.12.45.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,251
Üyeler
173,158
Son üye
Lysoth
Geri