kanka 1 ini bana satar mısın acaba aldığın fiyattan anneme hediye alıcam doğum günü 13 ağustostaFritöz
mağazadan alma seçeneği nerde acaba bulamıyorummAdrese seçince aldırmadı bende mağazadan seçeneği ile 2 tane aldım. Paylaşan arkadaşa teşekkürler![]()
hayır teslim alma şeyindede saat soruyor şaka gibiAdrese teslim yaptıysa çıkmıyor
İlk alanlardanim ben de gözükmüyor dbbsnBen de aldım bir tane fiyatta hata yok bence şimdiye çoktan siparişi kapatırlardı diye düşünüyorum. Siparislerimde gözüküyor.
Bende görünüyor iki adet aldım.siparişi gözüken var mı şuanda?
Hocam biri benim biri akrabamın. Anasayfadan mağazan al seçmeniz lazım sonra sepetten devam etmeniz gerekiyor.kanka 1 ini bana satar mısın acaba aldığın fiyattan anneme hediye alıcam doğum günü 13 ağustosta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mağazadan alma seçeneği nerde acaba bulamıyorumm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır teslim alma şeyindede saat soruyor şaka gibi
Kanki bağımlılık yapıyor samimi söylüyorum kart patladıkça diğer karta geçiyorum bakalım nasıl ödicem borçla borç kapatacaz gibiKaptım bi tane, 1 günde 3 ürün aldık. Siz beni bataklığa sürüklüyorsunuz. Borç batağı...
hocam mağaza günlük kotasını doldurdu diyor normal seçtiğimdede hani mağazadan alda bile teslimat günü soruyor banaHocam biri benim biri akrabamın. Anasayfadan mağazan al seçmeniz lazım sonra sepetten devam etmeniz gerekiyor.