❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Merhabalar. En son thh tarafından başvurum olumlu olarak yanıtlanmıştı ve ürünün teslimine karar verilmişti. Bu süreçte migros da boş durmayıp davaya itiraz niteliğinde karşı dava açmış. Adresime tebligat geldi, belli bir tarihte duruşmam varmış, ve 15 gün içerisinde de migrosun açtığı karşı davaya itirazda bulunabileceğim yazıyor. Bu konuda bilgisi olan birisi varsa ne yapmam gerekiğini anlatabilir mi rica etsem ?

Bu konularda deneyimim olmadığı için ne yapacağımı bilemiyorum.

geçen sene türk telekom ev interneti için cayma bedelinin iadesine karar vermişti THH 2800 TL cezayı geri aldım, sonrasında telekom beni mahkemeye vermiş itiraz ettiler THH kararına benden geri 1200 TL aldılar :D dedim birdaha bulaşmam sizlere, o yüzden hiç uğraşmayın derim. THH kararını mahkeme bozabiliyor, hakimin insiyatifine kalmış, zaman kaybına değmez ama karar sizin tabi.

geçen sene türk telekom ev interneti için cayma bedelinin iadesine karar vermişti THH 2800 TL cezayı geri aldım, sonrasında telekom beni mahkemeye vermiş itiraz ettiler THH kararına benden geri 1200 TL aldılar :D dedim birdaha bulaşmam sizlere, o yüzden hiç uğraşmayın derim. THH kararını mahkeme bozabiliyor, hakimin insiyatifine kalmış, zaman kaybına değmez ama karar sizin tabi.
Her şey bi tecrübe. Bunu da edinmek gerekir 😀

Trendyoldan 400 tl'ye felan jbl t500bt almıştım fiyat hatasından dolayı. Thh'ye gittim satıcıyı haklı bulmuşlar. Burada nasıl oldu da siz haklı çıktınız biraz şans işi galiba.
Arkadaşlar karar formu e devlette yayınlandı. İhtiyacı olana kararı atıyorum. Ürünün teslimine karar vermişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapmam gereken bir şey var mi yoksa onlar beni bulur mu 😁

Trendyoldan 400 TL'ye felan jbl t500bt almıştım fiyat hatasından dolayı. Thh'ye gittim satıcıyı haklı bulmuşlar. Burada nasıl oldu da siz haklı çıktınız biraz şans işi galiba.
Görsellerle destekledim şikayeti. Onlarda onu göze alarak haklı buldular. Eğer fiyatı 350 yerine 35 yazarsalar evet fiyat hatası. Ama Migros 2099 tllik ürünü %62 indirim adı katında 799 tl sattı. Bu fiyat hatası değil. Buna dayanarak haklı buldular sanırım. Siz mağazadan %40 indirimle bir ürünü kasadan ödedikten sonra sizi yolda çevirip hata olmuş ürünü geri verin deseler verir misiniz 😅

Karara bağlandı yazıyor ama 10 gün oldu herhangi bir şey tebliğ edilemedi e tebligat'ta gelmedi.

Merhabalar. En son thh tarafından başvurum olumlu olarak yanıtlanmıştı ve ürünün teslimine karar verilmişti. Bu süreçte migros da boş durmayıp davaya itiraz niteliğinde karşı dava açmış. Adresime tebligat geldi, belli bir tarihte duruşmam varmış, ve 15 gün içerisinde de migrosun açtığı karşı davaya itirazda bulunabileceğim yazıyor. Bu konuda bilgisi olan birisi varsa ne yapmam gerekiğini anlatabilir mi rica etsem ?

Bu konularda deneyimim olmadığı için ne yapacağımı bilemiyorum.
THH lehime vermesine rağmen 2 farklı firmadan bu tarz THH kararına itiraz davası yedim. Birini avukatla diğerini kendim savundum, ikisini de kaybettim. Esaslı yanılma diye bir durum var, firmanın sattığı bütün ürünlerde esaslı yanılma hakkı olduğu için bu tarz davaları kazanmak çok zor. Ancak yüreğinize su serpeyim kaybettiğinizde tarafınıza yansıtılacak masraflar en fazla anlaşmazlık bedelinin %10'u + birkaç yüz TL.

Sorum saçma gelebilir ama bilmediğimden soruyorum. THH'den olumlu karar çıkınca Migros dava açarsa ve kazanırsa, sonuçta ortada kaybedilmiş bir dava olacağından ve muhtemelen bazı masrafları ödeme yükümlülüğüyle karşılaşılacağından, bu dava veya durum adli sicil kaydında gözükür mü?
Hayır ,bununla onun bir alakası yok.

bu furya hala devam ediyor mu :D

siparişler iptal edildiğinde para direk hesabınıza aktarıldı mı? şuna gelicem benim paramı haksız yere birkaç gün gasp ettiler diye savunulabilir mi acaba? fiyatı düşük yazıp insanların satın almasıyla o parayı kullanmış olabilir mi? (ertesi gün para hesaplarına yatıyor çünkü) sonrasında yanlış fiyat diye olayı kapatıyorlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,916
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri