Uzun bir süredir mi band 6 kullanıcısıyım şarj konusunda gayet başarılı bende 15 gün kadar gidiyor şarjı. mi band 7 ile arasında aşırı büyük farklar yok.Ekran farkı biraz batarya farkı zaten ekran büyük olduğu için bataryada biraz büyütülmüş. mi band 6 ekranı sanırsam 30hz hakkında tam bir bilgi bulamadım ama mi band 7 ekranı daha akıcı ve muhtemelen 60hz mi band 7 de always on display(her zaman açık ekran) özelliği var ama gözle görülür aşırı büyük farklar yok özellik bakımındanda farkı çok yok fiyat farkına değermi sen karar ver.Diğer konu çok karıştı bende yeni bir konu açmak istedim Dostlar ikisinden birini almak istiyorum ama çok kararsızım mi bandlerden başka önerilerde olur
Önerilere açığım
bendede var 6 30hz çok sinir bozucu 7 alman tavsiyemdirUzun bir süredir mi band 6 kullanıcısıyım şarj konusunda gayet başarılı bende 15 gün kadar gidiyor şarjı. mi band 7 ile arasında aşırı büyük farklar yok.Ekran farkı biraz batarya farkı zaten ekran büyük olduğu için bataryada biraz büyütülmüş. mi band 6 ekranı sanırsam 30hz hakkında tam bir bilgi bulamadım ama mi band 7 ekranı daha akıcı ve muhtemelen 60hz mi band 7 de always on display(her zaman açık ekran) özelliği var ama gözle görülür aşırı büyük farklar yok özellik bakımındanda farkı çok yok fiyat farkına değermi sen karar ver.
Mi band 6 ile ilgili sorun olursa sorabilirsin.
önerin için teşekkür ederim dostumBen amazfit band 7 kullanıyorum öneririm şarj kaç gün gider bilmiyorum duşa girerken çıkarıyorum (ama 50 metreye kadar su geçirmez özelliği var yanlış anlama) şarja takıyorum kullandığın yoğunluğa göre 10 gün falan götürür tahminen şarjı
anladım kanka 7 nin 60 hz olduğuna eminmisin onla alakalı bir bilgi bulamadımdabendede var 6 30hz çok sinir bozucu 7 alman tavsiyemdir
7 60 hz diye biliyorum ama araştırmanda fayda varönerin için teşekkür ederim dostum
anladım kanka 7 nin 60 hz olduğuna eminmisin onla alakalı bir bilgi bulamadımda
kanka huwai band 7 nasıl sence ?bendede var 6 30hz çok sinir bozucu 7 alman tavsiyemdir
bi bilgim yok maalesefkanka huwai band 7 nasıl sence ?