Neler Yeni

Öneri Xiaomi Mi Note 10 Lite vs Poco x3 Pro

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Bütçe
5500
İkisinin de artıları eksileri var birbirlerini dengeliyorlar. X3 Pro işlemci, stero hoparlör ve 120 hz (ama IPS LCD) ekranıyla daha iyi. Note 10 Lite ise kamera, tasarım ve kavisli AMOLED (ama 60hz) ekranıyla daha iyi. Telefonda oyun oynayan biri değilim önemli olan telefonun akıcı olması, kamerası ve bataryası benim için. İkisi arasından veya bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka bir telefon var mı?

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
benim en son hatırladığım poco x3 pro da çok büyük kronik sıkıntılar vardı onlar giderildimi bilmiyorum. akıcılık konusunda poco bir adım önce ama ekran kalitesi kısmında her türlü Note 10 Lite. Yani bunu senin seçmen daha iyi olur diye düşünüyorum

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim en son hatırladığım poco x3 pro da çok büyük kronik sıkıntılar vardı onlar giderildimi bilmiyorum. akıcılık konusunda poco bir adım önce ama ekran kalitesi kısmında her türlü Note 10 Lite. Yani bunu senin seçmen daha iyi olur diye düşünüyorum
Çok kararsız kaldım o yüzden foruma danışmak istedim

şahin doğan

80+ Platinum
oyun oynayan biri değilsen mi note 10 lite derim
amoled ekran, malzeme kalitesi, kamerası, pili daha iyi

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
mi note 10 lite kullanıyorum 2 seneden beri , az buçuk sorunları illaki var ama gözüme gelmiyor alma sebebım kamera çıkıntısı olmamasıdır .
ilk aldığımda rahat 2gün şarj yetıyordu guncellemelerle beraber şuan 1 güne düştü işimi görüyor kendi kamera programı dandik onun yerine google cam uygumalası kullanıyorum daha verimli ve güzel fotoğraflar çekiyor . 3400 TL ye almıştım 128 GB versiyonunu

şahin doğan

80+ Platinum
önerebileceğin başka bi telefon var mı bu fiyatta
a52 öneririm. işlemci olarak mi note 10 lite dan iyi ekranı amoled hem 90hz yazılım sorunları yok, kamerası da daha iyi

Top Bottom