❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz 1991'TL

Ürün elime ulaştı daha şimdi denedim sanırım son zamanlarda aldığım parasını en çok hakeden ürün fiyatında çok uygundu aldığımda kesinlikle öneriyorum düşünmeden alın bütçeniz varsa.

Ürün elime ulaştı daha şimdi denedim sanırım son zamanlarda aldığım parasını en çok hakeden ürün fiyatında çok uygundu aldığımda kesinlikle öneriyorum düşünmeden alın bütçeniz varsa.
Bendeki hala kargoda :)

Ürün 2 gün önce elime ulaştı ama kullanmak dün akşam nasip oldu. Hemen hızlıca bi dondurulmuş dilimli patates denedik. İlk etapta 15dk 180° de kızartma denedik ancak biraz çiğ kaldı gibi geldi. Sonra bi 8dk daha yaptık çıtır güzel oldu.Haa yağ ile yapılan kadar lezzetli mi %80 benzerlik var diyebilirim. Benim için okey bir ürün oldu. 1 ay içinde tavuk ıvır zıvır bişeyler daha yapıp kesin karara bağlarız diye düşünüyorum :)

Ürün 2 gün önce elime ulaştı ama kullanmak dün akşam nasip oldu. Hemen hızlıca bi dondurulmuş dilimli patates denedik. İlk etapta 15dk 180° de kızartma denedik ancak biraz çiğ kaldı gibi geldi. Sonra bi 8dk daha yaptık çıtır güzel oldu.Haa yağ ile yapılan kadar lezzetli mi %80 benzerlik var diyebilirim. Benim için okey bir ürün oldu. 1 ay içinde tavuk ıvır zıvır bişeyler daha yapıp kesin karara bağlarız diye düşünüyorum :)
Bekliyoruz hocam yorumlarını.
Bizde düşünüyoruz bu aralar.
Yerli markalar mı alsak yoksa xiaomi mi alsak kararsız kaldık.

Bekliyoruz hocam yorumlarını.
Bizde düşünüyoruz bu aralar.
Yerli markalar mı alsak yoksa xiaomi mi alsak kararsız kaldık.
Bu arada dili TR yaptıktan sonra kızartma seceneğini buldugumuzda makina zaten 25dk olarak gösteriyordu. Biz 22/23dk yaptık iyiydi. İlk etapta almanca oldugundan manuel başlattık.

Çok pahalı hocam ya.
Bu 2k ise Philips’ler 4k falan.
Hocam 4k olan XXL olan. Bu ürün oldukca büyük.

Bu ürün ideal bence. Xiaomi kadar hacmi küçük degil. Philips XXL kadar da büyük değil.

200 derece 15 dk yeterli oluyor patates için Tavuk kanat denedik 25 dk 180 derece güzel pişiyor iç kısmı 4 kişilik bir aile için yeterli .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,542
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri