Bende note 10s var almadan önce sana şunları söyleyeyim
1.si ön kamerayı açıp kendinize baktığınızda ekranda bulanık bir şekilde görüyorsunuz ama fotoğrafı çekip açtıktan sonra net bir şekilde gözüküyor ön izlemesinde sıkıntı var. Bu sıkıntı her kamera uygulamasında aynı GCAM i de kurdum diğer uygulamaları da kurdum sorun düzelmedi. Muhtemelen yazılımsal bir sorun ileride güncellemeyle düzeleceğini düşünüyorum.
2.si Whatsapp üzerinden görüntülü konuşurken 1.sinde de dediğim gibi önizlemesinde sıkıntı olduğundan dolayı karşı tarafa görüntü bulanık gidiyor ve düşük ışıkta nedenini tam olarak bilmediğim şekilde wp de ki görüntünün çerçevesinde mavi ışık hüzmesi oluyor. Bu sorun da sanırsam ön kamera lensinin etrafına gereksiz yere konulan parlak çerçevenin ışığı lense yansıtması olarak düşünüyorum.
3.sü ses düzeyi en düşükteyken bile bence fazla ses çıkartıyor güncellemeyle düzelebilecek bir şey mi bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
4.sü stereo hoparlöre sahip bir telefon ama şarj kısmında olan hoparlörden üsttekine göre biraz daha fazla ses çıkıyor. Ama ses kalitesi kesinlikle çok iyi.
5.si telefonda birisiyle görüşürken ahizeden gelen ses diğer kişiler tarafından duyulabiliyor dışarıya bir tık fazla ses veriyor.
ben bu gibi sorunları gözlemledim eğer bu telefonu kullananlar varsa bana da hak verecektir ama ben bir tek kamera ön izlemesinin bulanık gözükmesinden dertliyim bunu yazılımla düzeltirlerse on numara bir telefon gerçekten.