Neler Yeni

xiaomi note 8 promu yoksa samsung galaxy a51 mi

sizce hangi telefon

• Oy kullanan toplam üye
    8
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Art Of Light
Instagram
_bilgehan_bilici_
Cam olması işlemci sıcaklığını çok hissettirmez haklısınız bu iki telefon karşılaştırıldığında ben Note 8 Pro'yu öneririm ama eğer kamera konusunda bakacaksak biraz kararsızım. Samsung daha başarılı bir fotoğarf performansı sunabilir gibi geliyor kendi lensleri varsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömerfaruk
sizce bu iki telefondan hangisi tercih edilmeli iki telefonda fiyat performans olarak düşünülebilir xiaomi note8 pro her ne kadar işlemci ve performans olarak a51 den üstün olsada ekran konusunda a51 telefonu amoled olmasıyla önde ayrıca ekrandan parmak izi okuması ve dıştan görüntü olarak a51 bence önde ancak oyun performansı ve hem ön hem arka tarafındaki kaplama sayesinde note8 pro öne çıkıyor siz olsaydınız note8 promu yoksa a51 mi tercih ederdiniz ben çok fazla telefondan oyun oynayan birisi değilim ancak şuanda note8 proya daha yatkın gibiyim sizce bunlardan ayrı olarak hangi telefon tercih edilmeli
Xiaomi redmi note 8 pro
Yorumumu faydali bulduysan beğen

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ege Kayıkçı
sizce bu iki telefondan hangisi tercih edilmeli iki telefonda fiyat performans olarak düşünülebilir xiaomi note8 pro her ne kadar işlemci ve performans olarak a51 den üstün olsada ekran konusunda a51 telefonu amoled olmasıyla önde ayrıca ekrandan parmak izi okuması ve dıştan görüntü olarak a51 bence önde ancak oyun performansı ve hem ön hem arka tarafındaki kaplama sayesinde note8 pro öne çıkıyor siz olsaydınız note8 promu yoksa a51 mi tercih ederdiniz ben çok fazla telefondan oyun oynayan birisi değilim ancak şuanda note8 proya daha yatkın gibiyim sizce bunlardan ayrı olarak hangi telefon tercih edilmeli
Red Note 8 Pro da amoled panel olmayabilir ancak kamera işlemci gibi konularda Samsung A51 den daha üstün ayrıca amoled panel olmadığı için always on gibi özelliklerde mevcut değil yani ekran tarafında bir takıntın yoksa kesinlikle note 8 pro almalısın

BugraReis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Buğra Türk
İkisini de almazdım. Realme modellerine yönelirdim veya Note 9 Pro beklerdim. Ekran için parmak izi bir süreden sonra sapıtıyor ve dokunmatik de kafayı yiyor.
Dostum o senin kullanışına bağlı bir şey ben aylardır kullanıyorum 1 kere bile yüzümü kara çıkarmadı hâlâ ilk günki gibi saniyesinde açılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ege Kayıkçı
İkisini de almazdım. Realme modellerine yönelirdim veya Note 9 Pro beklerdim. Ekran için parmak izi bir süreden sonra sapıtıyor ve dokunmatik de kafayı yiyor.
Note 9 Pro beklemek mantıklı ancak Realme konusunda sana katılmıyorum yaptıkları reklamlarla bir anda patladılar MİUİ arayüzü pil tüketimi ve benzeri şeylerde şu ana kadar kullandığım bütün arayüzlerden daha iyi kasma donma gibi sıkıntılar yok ve nerdeyse her şeyi özelleştirebiliyorsun ayrıca MediaTek işlemciler fiyatlarına göre mükemmel performans veriyor tek sıkıntıları pil tüketiminde snapdragon işlemcilere göre daha fazla pil tüketiyorlae bu sorunda MİUİ ile çözülüyor

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x

Dostum F/P olarak Xiaomi bence daha hoş olur ama ben Samsung cuyum diyorsan Samsung al şu an mesajımı bir Xiaomi telefondan yazıyorum önceden Samsung da kullandım hiçbir sıkıntı çekmiyorum APK kullanan bir insansan güvenlik sistemi bile olduğundan ve temizlemesi olduğundan gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Note 8 pro tercih ederdim ben olsam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ege Kayıkçı
Dostum F/P olarak Xiaomi bence daha hoş olur ama ben Samsung cuyum diyorsan Samsung al şu an mesajımı bir Xiaomi telefondan yazıyorum önceden Samsung da kullandım hiçbir sıkıntı çekmiyorum APK kullanan bir insansan güvenlik sistemi bile olduğundan ve temizlemesi olduğundan gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
Bu güvenlik sistemi Xiaomi de mi var yoksa Samsung ta mı

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Bu güvenlik sistemi Xiaomi de mi var yoksa Samsung ta mı

Güvenlik sistemi Xiaomi de var. Eğer etrafında kullanan varsa Avast antivirüs gibi markaların desteğiyle oluşturulmuş antivirusu var MIUI androidine özel. Daha detaylı bilgi için internetten almayacaksan gerçekten bir Teknosa bayisine gitmeni tavsiye ederim en azından telefona bakmak için. Telefonun kendi sağladığı özellikler bence gayet yeterli ve hoş. Güvenlik taraması - oyun hizlandirici - temizleyici vb. Şeyleri kendiliğinden var.

Samsunglarda sanirim saf android kullanılıyor ben onceden saf androidi kullanıyordum fakat MIUI bana daha hoş geldi dediğim gibi YouTube dan istediğin telefonu aratıp incelemesine bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ege Kayıkçı
Güvenlik sistemi Xiaomi de var. Eğer etrafında kullanan varsa Avast antivirüs gibi markaların desteğiyle oluşturulmuş antivirusu var MIUI androidine özel. Daha detaylı bilgi için internetten almayacaksan gerçekten bir Teknosa bayisine gitmeni tavsiye ederim en azından telefona bakmak için. Telefonun kendi sağladığı özellikler bence gayet yeterli ve hoş. Güvenlik taraması - oyun hizlandirici - temizleyici vb. Şeyleri kendiliğinden var.
Ben şuan Xiaomi mi 8 kullanıyorum geçen yıl virüs taramasında 1 sorun çıkmıştı ve bunu düzeltmişti aynı zamanda yine geçen yıl Xiaomi telefonlarında bir açık bulunmuştu ve bunun için 2-3 gün içinde güvenlik sertifikaları içeren bir güncelleme yayınlanmıştı

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Ben şuan Xiaomi mi 8 kullanıyorum geçen yıl virüs taramasında 1 sorun çıkmıştı ve bunu düzeltmişti aynı zamanda yine geçen yıl Xiaomi telefonlarında bir açık bulunmuştu ve bunun için 2-3 gün içinde güvenlik sertifikaları içeren bir güncelleme yayınlanmıştı

Xiaomi telefonlarindaki açıklık konusunda pek bir bilgim yok fakat virüs taramasinda çıkan sonuç duzeldiyse telefonda bir sıkıntı yoktur. Benim burada demeye çalıştığım olay android telefonlara istemedikce genelde virüs indirmek zordur fakat yanlışlıkla indirseniz bile virüs programı iyi çalıştığından yakalar. Dedigim gibi Xiaomi açıklarından çok bir haberim yok fakat markanın kendini tehlikeye atacagini sanmam. 2 3 gün önce atılan güvenlik sertifikası bu bugu kapatmak icindir. Dediğim gibi Samsung kötü bir marka değil ama günümüz şartlarında Xiaomi fiyat ve performans bakımından gayet iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
a51 i alınca pişman omazsın (a50 kullanyıorum)
falat redmi note 8pro heryönüyle iyidir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,067
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom