erginfener
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Poco F2 Pro ve Samsung Galaxy A72 arasında kararsız kaldım iki üründen hangisi daha iyi özellik ve kullanış bakımından hangisini önerirsiniz tşkler.
F2 pro kesinlikle.Merhaba arkadaşlar Xiaomi Poco F2 Pro ve Samsung Galaxy A72 arasında kararsız kaldım iki üründen hangisi daha iyi özellik ve kullanış bakımından hangisini önerirsiniz tşkler.
Bu iki cihaz yerine Sd865 versiyonu Galaxy S20 FE (SM-G780G) almanızı tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar Xiaomi Poco F2 Pro ve Samsung Galaxy A72 arasında kararsız kaldım iki üründen hangisi daha iyi özellik ve kullanış bakımından hangisini önerirsiniz tşkler.
o paraya poco f3 de var. ikisinden de iyi duruyor teknik özellik olarak.Merhaba arkadaşlar Xiaomi Poco F2 Pro ve Samsung Galaxy A72 arasında kararsız kaldım iki üründen hangisi daha iyi özellik ve kullanış bakımından hangisini önerirsiniz tşkler.
Yok ben memnunum ayrıca oyunlarda en yüksek performansda oyniyabiluyorum tamam tabikide poco iyi ama o arkadaşın samsung a72 sinde bir sorun var bencea 72 kullanan arkadaşım var oynadığımız oyunlarda benim poco x3 bile kasmıyor takılmıyor ama a 72 ara ara takılıyor. Şarj süresindende memnun değil.