Xiaomi Poco F2 Pro mu - Samsung Galaxy A72 mi ?

Merhaba arkadaşlar Xiaomi Poco F2 Pro ve Samsung Galaxy A72 arasında kararsız kaldım iki üründen hangisi daha iyi özellik ve kullanış bakımından hangisini önerirsiniz tşkler.

Bu iki cihaz yerine Sd865 versiyonu Galaxy S20 FE (SM-G780G) almanızı tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar Xiaomi Poco F2 Pro ve Samsung Galaxy A72 arasında kararsız kaldım iki üründen hangisi daha iyi özellik ve kullanış bakımından hangisini önerirsiniz tşkler.

o paraya poco f3 de var. ikisinden de iyi duruyor teknik özellik olarak.

a 72 kullanan arkadaşım var oynadığımız oyunlarda benim poco x3 bile kasmıyor takılmıyor ama a 72 ara ara takılıyor. Şarj süresindende memnun değil.

Poco F3 var o bütçede, alıp arkanıza bakmanıza bile gerek yok. S20FE önerecektim ama F3 fiyatı ile daha avantajlı şuan. A72 bildiğiniz A52 zaten benim için hüsran. O yüzden a72' yi eleyin direkt. 4000 TL üstünde snapdragon 720G saçmalık.

a 72 kullanan arkadaşım var oynadığımız oyunlarda benim poco x3 bile kasmıyor takılmıyor ama a 72 ara ara takılıyor. Şarj süresindende memnun değil.
Yok ben memnunum ayrıca oyunlarda en yüksek performansda oyniyabiluyorum tamam tabikide poco iyi ama o arkadaşın samsung a72 sinde bir sorun var bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,633
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri