🔥İndirim Xiaomi Poco X7 15.399 TL

1 Mi puanı ile 600 TL kuponu alın. Mi puanını şu şekilde kazanabilirsiniz: Herhangi bir üründe paylaş kısmımdan bağlantıyı kopyalayın 2 Mi Puanı veriyor.

14t pro aldım ilk gün mükemmeldi 3.gün sattım daha da xiaomi almam

3-4 aydır mi14t kullanıyorum mükemmel bir şey yakın arkadaşıma da prosunu aldırdım klasik xiaomi arayüzüne alışıksanız inanılmaz cihazlar bu fiyatlara (yd aldık)

Neden memnun kalmadınız?
çok fazla android cihaz deneyip satıyorum hiç xiaomi deneyimim olmadığı için denemek istedim video kamerası rezalet hoparlör leş ekranını beğenmedim elde hissiyatı kazma gibi durduğu yerde ısınıyor kesinlikle alınmaz.

+ oyun performansı ve pil de s24 e göre çok çok kötü

3-4 aydır mi14t kullanıyorum mükemmel bir şey yakın arkadaşıma da prosunu aldırdım klasik xiaomi arayüzüne alışıksanız inanılmaz cihazlar bu fiyatlara (yd aldık)
13t var hocam bende, eğer bir dönem saf android arayüzü kullanmışsanız xiaoami'nin arayüz işini beceremediğini anlıyorsunuz.

Dediğim telefonlara örnek google pixel, one plus, nothing phone gibi modeller.

Xiaomi androidin yüz karasıdır. Kamera piyasanın en iyisi olmasada hatrı sayılır kalitede sensördür fakat hiçbir modeli dxomark ta donanımının hak ettiği yere gelemez. Her yıl amiral gemisi çıkartır 200 mp falan filan ama zirveye oturacak bir modeli olmadı. Zirve apple huawei google pixel gibi telefonlarda.

13t var hocam bende, eğer bir dönem saf android arayüzü kullanmışsanız xiaoami'nin arayüz işini beceremediğini anlıyorsunuz.

Xiaomi androidin yüz karasıdır. Kamera piyasanın en iyisi olmasada hatrı sayılır kalitede sensördür fakat hiçbir modeli dxomark ta donanımının hak ettiği yere gelemez. Her yıl amiral gemisi çıkartır 200 mp falan filan ama zirveye oturacak bir modeli olmadı. Zirve apple huawei google pixel gibi telefonlarda.
bende google denemek istiyorumda güven vermiyor işlemcisi

Şu an x3 pro kullanıyorum x7 pro geçmeyi düşünüyorum veya yurt dışı herhangi bir telefon almayı düşünüyorum öneriniz ne olur

evet hocam 2016 dan beri huawei xiaomi samsung lg ve eski apple cihazlar elimden çok geçti, maalesef arayüz konusunda en beğenmediğim samsung ve xiaomi olmuştu, özellikle huawei arayüzünü çok severdim

1 Mi puanı ile 600 TL kuponu alın. Mi puanını şu şekilde kazanabilirsiniz: Herhangi bir üründe paylaş kısmımdan bağlantıyı kopyalayın 2 Mi Puanı veriyor.

tasarım rezil neden yani boyle yaparsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,213
Üyeler
175,180
Son üye
laptopdannefretedenadam
Geri