Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Milletin ses yüksekliği sevdasını anlamıyorum. Herhalde amaçları 40 oldu mu işitme cihazı giymek?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Haylou kullanmadım ama elimde QCY T13 var ses yüksekliği olarak T13den az ama ses temiz ve yeterli geliyor çok fark hissetmedim. Özellikle uygulama eşleşmesinden sonra bassları açınca güzelleşti.
Eyvah ciğerim 😃

rdk.samet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
dün bu saatlerde sipariş geçtim, kyk interneti sebebiyle yazamadım.teşekkür ederim hocam sağ olun.

man a man

80+ Bronze
Stok gelmiş
1000019867.jpg

A_TURAN_A

80+ Bronze
farklı bir hotmail ile aynı telefon numarasına hesap açabiliyor muyuz hepsiburada da ki gibi

dh003

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
HAKKI ORHAN
İlk üyelere verilen kuponla sıcak fırsat paylaşmayın artık o şekilde zaten yüzlerce ürün fiyatı düşüyor o zaman hepsini tek tek paylaşalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
abbas
İlk üyelere verilen kuponla sıcak fırsat paylaşmayın artık o şekilde zaten yüzlerce ürün fiyatı düşüyor o zaman hepsini tek tek paylaşalım
yeni üyelik açıp almak zor değil, bir çok insan öyle aldı zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğukan
ürün geldi elime 250tlye olabilecek en iyi ürün bence ses seviyesine az denilmiş en sonunda alakası yok sağır olmanız lazım buna az demek için 1 akşam yemegi fiyatına kulaklık çok kafi

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
erdem
Arkadaşlar stok eklenmiş sanırım,
Ancak konuda verdiğim linkten girince MediaMarkt Satıcısı görünmüyor.
Pazarama Mobil Uygulamasından Arama yerine "Xiaomi Redmi Buds 6 Play" olarak aratın lütfen. Hızlı olun sepete eklenebiliyor şuanda.

Alıntıyı görüntüle

@nowdead88 @Yukosss @misfit @Onboarding Uzmanı @İsimbulamajim @goku010203 @BurkişPaşa @Dokei
Hocam kulaklığım var ama yedek alacağım. Qcy var bende , dışarda konuşmak ve anlaşılmak imkansız mikrofon kötü.

Yeni hesap açarken yakalanmamak için neye dikkat edelim özelden yazar mısın?

hiç kullanılmamış tc girdim ama iptal oldu. Tel no farklı olmak zorunda degilse. Sıfır tc ve sıfır kartla deneyebilirim, daha öce kullandıgım numarayı yazmam lazım. Yazacak numara yok!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
Hocam kulaklığım var ama yedek alacağım. Qcy var bende , dışarda konuşmak ve anlaşılmak imkansız mikrofon kötü.

Yeni hesap açarken yakalanmamak için neye dikkat edelim özelden yazar mısın?

hiç kullanılmamış tc girdim ama iptal oldu. Tel no farklı olmak zorunda degilse. Sıfır tc ve sıfır kartla deneyebilirim, daha öce kullandıgım numarayı yazmam lazım. Yazacak numara yok!!
Getir alışverişde kupon varsa aynı fiyata geliyor

Top Bottom