Neler Yeni

Yardım Xiaomi Redmi note 11 alınır mı?

alperennN

80+ Silver
Arkadaşlar xiaomi nin kendi sitesinde 5000 TL ye 64gb a 4gb ramli modelini buldum 4999 TL 5000 TL ile alınabilcek bir telefon mu ne düşünüyorsunuz bu bütçeye kasma donma yapmıcak bir telefon arıyorum kamera pek önemli değil benim için net çeksin kafi detaylar gereksiz
Alinir

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ibrahim can
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Salut
Redmi 11 ve 11 pro fiyatını hak etmiyor ve yeni çıkmasına rağmen 10 pro ' ya göre geride almanı tavsiye etmem. Onun yerine global redmi note 10 pro 8/128 al.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ibrahim can
sen nerden getirttin reis
valla bizim tanıdığın mağazasından aldım oda bir yerden getittiriyor ben nerden getittiriyor bilmiyorum dolarla alıyormuş o satıcısı normal yani olması gereken yurt dışından geldiği için

serwintes

80+ Gold
valla bizim tanıdığın mağazasından aldım oda bir yerden getittiriyor ben nerden getittiriyor bilmiyorum dolarla alıyormuş o satıcısı normal yani olması gereken yurt dışından geldiği için
evet evet dolarla geçen mediamarktta biri de 4k ya almış almanyadan getirmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

xiaomilerin ön kamerası çok yapay değil mi 12t proya da baktım imei olayı çözüldüğünde alırım diye ama aşşşırı bi yapaylık var

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ibrahim can
evet evet dolarla geçen mediamarktta biri de 4k ya almış almanyadan getirmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

xiaomilerin ön kamerası çok yapay değil mi 12t proya da baktım imei olayı çözüldüğünde alırım diye ama aşşşırı bi yapaylık var
bilmiyorum kamerada pek önemli değeil benim için türkiye fiyatını vericek olsam dikkat ederdim

Arkadaşlar xiaomi nin kendi sitesinde 5000 TL ye 64gb a 4gb ramli modelini buldum 4999 TL 5000 TL ile alınabilcek bir telefon mu ne düşünüyorsunuz bu bütçeye kasma donma yapmıcak bir telefon arıyorum kamera pek önemli değil benim için net çeksin kafi detaylar gereksiz
Aldıktan bir ay sonra sattığım cihaz. Tavsiyem hiç bulaşma instagramda gezerken fps düşüşü oluyo sürekli ardından da video sesi ilerden geliyo bazen geriden geliyo saçma sapan durumlar. Telefonu bi kurdum 3-5 tane oyun zımbırtısı saçma sapan programlar temizleyene kadar canım çıktı. Youtubede videoyu büyütüp küçültürken bile anlık donmalar oluyo akıcılık yok. Aana tavsiyem hiç bulaşma androidde samsungdan şaşma derim ben.

serwintes

80+ Gold
Samsung serisine bakmak lazım o halde A52 53 serisi gibi
yani sen bilirsin ekran olarak vs fark var tasarım vs de zaten güzel ama ön kamera önemli değilse ve tr cihazı almıyorsan eğer redmi note 11 pro okey ama 108 mb çekim falan hikayeden bi espirisi yok benim p20lite ile de çekip denedim aynı olayı yakınlaştırınca fotoyu p20 lite ile aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
yani sen bilirsin ekran olarak vs fark var tasarım vs de zaten güzel ama ön kamera önemli değilse ve tr cihazı almıyorsan eğer redmi note 11 pro okey ama 108 mb çekim falan hikayeden bi espirisi yok benim p20lite ile de çekip denedim aynı olayı yakınlaştırınca fotoyu p20 lite ile aynı
Ön kamerayı yine kullanıyoruz o kadar telefon almışız kamerası da kötü olmasın isterim tabikii
Note 10 pro yla neredeyse aynı diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,161
Üyeler
167,263
Son üye
yesildag58
Top Bottom