Yardım Xiaomi Redmi note 11 alınır mı?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,571
Arkadaşlar xiaomi nin kendi sitesinde 5000 tl ye 64gb a 4gb ramli modelini buldum 4999 tl 5000 tl ile alınabilcek bir telefon mu ne düşünüyorsunuz bu bütçeye kasma donma yapmıcak bir telefon arıyorum kamera pek önemli değil benim için net çeksin kafi detaylar gereksiz

Arkadaşlar xiaomi nin kendi sitesinde 5000 TL ye 64gb a 4gb ramli modelini buldum 4999 TL 5000 TL ile alınabilcek bir telefon mu ne düşünüyorsunuz bu bütçeye kasma donma yapmıcak bir telefon arıyorum kamera pek önemli değil benim için net çeksin kafi detaylar gereksiz
daha geçen note 11 pro aldım 4700 e ön kamerası çok yapay onun dışında güzel telefon

Ön kamera harici 10 numara telefondur ama bi 500Tl daha eklerseniz 128GB 6Gb modelleri var, onlar daha iyidir

Ön kamera harici 10 numara telefondur ama bi 500Tl daha eklerseniz 128GB 6Gb modelleri var, onlar daha iyidir
hocam ön kamerayla genelde işim olmuyor ram olarak evet 6gb aklımı çok çeliyor ama depolamada şuan redmi note 6 pro kullanıyorum ve 30gb a yakın boş yeri var 64gb lık telefonun hiç fotoğraf çeken oyun oynayan biri değilim arada oynarım böyle ama redmi note11 alasım var nedense çok hoşuma gitti arka kapak rengi hariç keşke mavisi redmi 10 2022 gibi olsaymış

Hocam depolamada sıkıntım olmaz diyorsanız siz bilirsiniz tabi ama ram olarak bence en az 6GB olan bir model tercih edin

Arkadaşlar xiaomi nin kendi sitesinde 5000 TL ye 64gb a 4gb ramli modelini buldum 4999 TL 5000 TL ile alınabilcek bir telefon mu ne düşünüyorsunuz bu bütçeye kasma donma yapmıcak bir telefon arıyorum kamera pek önemli değil benim için net çeksin kafi detaylar gereksiz
Xiaomi alma, aldırma.

10 pro alabiliyorsan onu al derim

Son düzenleme:
hocam ön kamerayla genelde işim olmuyor ram olarak evet 6gb aklımı çok çeliyor ama depolamada şuan redmi note 6 pro kullanıyorum ve 30gb a yakın boş yeri var 64gb lık telefonun hiç fotoğraf çeken oyun oynayan biri değilim arada oynarım böyle ama redmi note11 alasım var nedense çok hoşuma gitti arka kapak rengi hariç keşke mavisi redmi 10 2022 gibi olsaymış
usta kaçak note 11 pro bak bence

Huawei mate 20 lite kullanıyorum. Bu telefona geçiş yapmalı mıyım önerileriniz nedir?

Geri