kaçak aldım kutusu vs yokKendi şarj aleti yok mu? Mümkün oldukça kendine ait olanı kullan.
vatandan aldığımız samsung telefonun içinden çıkmıştı annem kullanıyor normaldeHarbi gerçek orjinal ise dert etme.
Eski telefon olsa neyse de yeni telefonlarda akım koruması oluyor, sıkıntı olmazTelefonunuzun orjinal sarj adaptörü ile özellikleri aynı olduğunu kontrol ediniz özellik dediğim şeyde
Amper değeri Volt değeri felan fıstık
Kaçak aldıysan çalıntıdır. Bir süre sonra "cihazınızın kaydı yok" diye mesaj alırsın.kaçak aldım kutusu vs yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vatandan aldığımız samsung telefonun içinden çıkmıştı annem kullanıyor normalde
Çalıntı vesayre olmuyor dostum ülkeye sokarken kutusunu açıp atıyorlar vergi alınmasın diye nasıl bir mantık çalıntı demekKaçak aldıysan çalıntıdır. Bir süre sonra "cihazınızın kaydı yok" diye mesaj alırsın.
Arkada yurt dışından aldığı için 2700 lira kayıt ettirmesi gerekli arkadaş daha ucuza imei attırmış.Sınırsız IMEI nasıl noluyor? Diğerleri süreli mi oluyormuş?
Çalıntı neden olmuyormuş? Sen de mi bu işlerin içindesin? Çalınanlara ne oluyor peki? Çöpe mi atıyorlar.Çalıntı vesayre olmuyor dostum ülkeye sokarken kutusunu açıp atıyorlar vergi alınmasın diye nasıl bir mantık çalıntı demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkada yurt dışından aldığı için 2700 lira kayıt ettirmesi gerekli arkadaş daha ucuza imei attırmış.
Dostum sıfır ürünü nerden çalıyorlar söyler misin benim bu işlerin içinde olmam seni ne kadar ilgilendirir ?Çalıntı neden olmuyormuş? Sen de mi bu işlerin içindesin? Çalınanlara ne oluyor peki? Çöpe mi atıyorlar.