Xiaomi Redmi Note 12 Pro IMEI

Reaksiyon skoru
36
Beyler merhaba. Yurt dışından Xiaomi Redmi Note 12 Pro alacağım. Güvenilir bir telefoncuda bu cihaza IMEI atmakta sıkıntı yaşar mıyım ? Beni ne gibi sorunlar bekliyor ? (Dirençli değil)

Beyler merhaba. Yurt dışından Xiaomi Redmi Note 12 Pro alacağım. Güvenilir bir telefoncuda bu cihaza IMEI atmakta sıkıntı yaşar mıyım ? Beni ne gibi sorunlar bekliyor ? (Dirençli değil)
nokialardan imei atıyolar genelde eğer telefonu sıfırlarsan gider bizzat infinixte yaşadım

Güncelleme yaparsanız NVData hatası alırsınız, cihaz brick olur. Erişemezsiniz. IMEI uçar, tekrar telefoncuya götürüp işlemleri sıfırdan yaptırmanız gerekir. Onun haricinde bir sorun yaşamazsınız orijinal cihaz ise.

Sıfırlayınca update atarsan telefonun sınıfrlanıp baştan imei atılması gerekir onu bilerek al fiyat olarak çok ucuza gelmediği sürece imei masrafı vs derken yurt içi cihaz bakılabilir şuan pek de mantıklı değil yd çoğu cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,879
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri