![www.trendyol.com](https://cdn.dsmcdn.com/ty1510/product/media/images/prod/QC/20240828/16/bf6a25d9-8007-3d42-a7d9-557673571a88/1_org_zoom.jpg)
Xiaomi Router AX1500 WiFi 6 2.4GHz / 5GHz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Router AX1500 WiFi 6 2.4GHz / 5GHz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
repeater özelliği var mı acaba![]()
Xiaomi Router AX1500 WiFi 6 2.4GHz / 5GHz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Router AX1500 WiFi 6 2.4GHz / 5GHz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
repeater özelliği var mı acaba
modem olarak kullanabiliyor muyuz? fiber destekli mi?
oo güzelmiş bak4 adet 10/100/1000 MB/sn kendi kendine uyarlanabilen WAN/LAN bağlantı noktası (Otomatik MDI/MDIX)
Bende ax3000t kullanıyorum. Daire içi fiberden ethernet'e çevirici kullanıyor. Modemin şifresini bulduğunda router'a elle girip modem olarak kullanabiliyorsun. Bu da aynısıdır diye tahmin ediyorum. ax3000t 12w ve altı tüketimi var.oo güzelmiş bakalıyorum teşekkürler
Servis sağlayıcı şifreni biliyor musun? Modemler şifre ile internete bağlanır.Gon cihazından direk buna bağlanıp kullanabiliyor muyuz?
Evet netspeed veriyor onlarıServis sağlayıcı şifreni biliyor musun? Modemler şifre ile internete bağlanır.
Evet netspeed veriyor onları
ben bu cihazı aldım ama repeater özelliği var mı bulamadım evdeki repeater bayağı eski kesinti yaşatıyordu fiyatı uygun görünce aldım
Wan girişi var. Menü'de ax3000t ile aynı ve ip almış. Pon'dan çıkan eth kablosunu takıyorsun. Bağlantı tipi aşağıdaki gibi ayarlayıp. Kullanıcı adı ve şifreni girmen yeterli oluyor. Bu Routerın asıl olayı ucuz yollu wifi6 olması. Videoda bunu modemine bağlamış wifi router olarak kullanıyor muhtemelen. Ama bağlantı seçeneklerinde göstermiş.
Alanlar için eklemeliyim. Ax3000t firmware güncellemesini yapmadan kesintiler yaşıyordu. 1,2 güncelleme sonra sorun kalmadı. Bu modelde böyle sorun var mı bilmiyorum. İhmal etmeyin.
- IPv4 info
- Connection type PPPoE
Xiaomi cihazlar ile mesh var diyor. Yazılımdan kısmadılarsa vardır o da. Alta fotograf ekledim. İlki adamın tanıtım videosundan. 2. ise bendeki ax3000t'nin menüsü. Aynı gözüküyorlar.ben bu cihazı aldım ama repeater özelliği var mı bulamadım evdeki repeater bayağı eski kesinti yaşatıyordu fiyatı uygun görünce aldım