Mod rom lar olur mi forumdan yabancı kaynaklardan bakRedmi note 8 pro cihazıma one ui7 yüklemek istiyorum rom olarak mümkün müdür? değilse hyperos 2 vs. kurabiliyor muyum?
port edilmiş mi falan diye nerden bakabilirim ve edilmemişse telefon bozulur mu?öyle olduğu gibi kuramazsın tabi, port edilmişse yüklenir de uğraşacaklarını sanmıyorum
hocam ben bulamadım onları yaMod room lar olur mi forumdan yabancı kaynaklardan bak
port edilmiş mi falan diye nerden bakabilirim ve edilmemişse telefon bozulur mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam ben bulamadım onları ya
şöyle bir konu buldum ama dikkatli ol zamanında note 8 pro kullandım mtk işlemciydi herhalde brick falan oluyor açamıyorsun sonra yetkili hesapla vs açtırmıştım o zaman 700 tl civarıydıport edilmiş mi falan diye nerden bakabilirim
brick riski olmasa çok kez denemiştim şimdiyedeşöyle bir konu buldum ama dikkatli ol zamanında note 8 pro kullandım mtk işlemciydi herhalde brick falan oluyor açamıyorsun sonra yetkili hesapla vs açtırmıştım o zaman 700 tl civarıydı
teşekkürlerCostum rom diye geçer öyle ararsan çok bulursun
olmadı hyperos denerimHyperos 2 kurulabilinir yapanı görüdm düz note 8 e ama one ui 7 prk iyi olur mu bilemedim
Brick olsun ne var eski normal rom at geçbrick riski olmasa çok kez denemiştim şimdiyede
teşekkürler
olmadı hyperos denerim