Neler Yeni

Xiaomi telefonların çok pil tüketmesi

En İyi Cevap
7
MIUI 12.5 kullanıyorsanız normal. Gerçekten yoruyor cihazı.
Bende 12.5 kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben sana bir şey demedim paşam ne yaşıyorsun sen :D madem ben fanıyım demiyorsan neden fanlara laf söylememe rağmen benim mesajıma yanıt attın
Çünkü fanlarada böyle konuşmanız yanlış çok boş konuşuyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben sana bir şey demedim paşam ne yaşıyorsun sen :D madem ben fanıyım demiyorsan neden fanlara laf söylememe rağmen benim mesajıma yanıt attın
Ayrıca bana bir şey demediniz mi? Benim mesajımı alıntılayıp saçma sapan konuşan annem miydi?
1630317159996.png

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bu mesajlarınızın konuyla alakası nedir? Şimdi dünyadaki tüm xioami telefonlar patlasa insanlar ölse kulp takıp sevinecek gibisiniz.
Xiaomi telefonlar son zamanlarda aldığı güncellemeler ile pil kullanımını aşırı arttırdı. Telefonum Redmi Note 9 pro modeli. Anlayan bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun. Telefonu şarja günde ortalama 2 kez takıyorum. Telefon şarjdayken nadiren kullanıyorum. Alıntıyı görüntüle
Gerçekten hiç normal değil. Arka planda çalışan yeni bir uygulama vs yüklemiş olabilir misiniz? Nasıl olur anlamadım.

Taha80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Taha Kök
Bu mesajlarınızın konuyla alakası nedir? Şimdi dünyadaki tüm xioami telefonlar patlasa insanlar ölse kulp takıp sevinecek gibisiniz.

Gerçekten hiç normal değil. Arka planda çalışan yeni bir uygulama vs yüklemiş olabilir misiniz? Nasıl olur anlamadım.
Yaklaşık 1 hafta önce hard reset atmıştım ama sorunum hala aynı Xiaomi Mi 11 pro kullanan arkadaşım var o da aynı problemi yaşıyor

Top Bottom