Xiaomi türkiye garantisi bakma

infaz

80+
Reaksiyon skoru
5
selam ben Hepsiburadada poco x7 pro telefon aldım(Türkiye garantili diye) telefon kutusundan garanti belgesi çıkmadı e devletten baktım: Durum
IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak
İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Sorgu Tarihi
04/12/2025
dedi Türkiye garantisi varmı yokmu nasıl anlicam.

selam ben Hepsiburadada poco x7 pro telefon aldım(Türkiye garantili diye) telefon kutusundan garanti belgesi çıkmadı e devletten baktım: Durum
IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak
İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Sorgu Tarihi
04/12/2025
dedi Türkiye garantisi varmı yokmu nasıl anlicam.
Faturası garanti yerine geçer dert etme aldığın tarihten itibaren hesapla

Fatura tarihinden itibaren olması gerekiyor.

Fatura tarihinden itibaren geçerlidir eğer fatura yoksa cihaz üretim tarihinden itibaren yani eğer cihaz orijinalse kaçak değilse garantisi devam ediyordur diye düşünüyorum telefon 24 üretimi olması gerek son aylari

Fatura tarihinden itibaren geçerlidir eğer fatura yoksa cihaz üretim tarihinden itibaren yani eğer cihaz orijinalse kaçak değilse garantisi devam ediyordur diye düşünüyorum telefon 24 üretimi olması gerek son aylari
xi nin sitesinden baktım orijinal garantide kaç yıl?

Hocam mesela faturada 04.12.2025 yazıyor. Cihaz da 24 ay garantili. 04.12.2027'ye kadar garantiniz devam eder. Direkt ürün linki bırakırsanız daha tutarlı açıklama yapabilirim.

Sizin aldığınız satıcıyı bulamadım ancak 24 ay distrübitör garantili muhtemelen.

Sayfanın altında iletişim kısmında 'chat' sekmesine tıklayın, ürünün garantisinin olup olmadığını öğrenmek istediğinizi söyleyin. Doğrulama yapabilirler belki.

Sizin aldığınız satıcıyı bulamadım ancak 24 ay distrübitör garantili muhtemelen.

Sayfanın altında iletişim kısmında 'chat' sekmesine tıklayın, ürünün garantisinin olup olmadığını öğrenmek istediğinizi söyleyin. Doğrulama yapabilirler belki.
bana ne kadar yardımcı olduğunu bilemezsin çok teşekkür ederim,başvuru yaptım 2 iş günü içinde cevap gelir heralde

Rica ederim ne demek :) Sonuç alınca alıntılayın lütfen, merak ettim

Geri