Neler Yeni

XİAOMİ'Mİ HUAWEİ'Mİ

YuZi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yusuf Ziya Akkan
Huawei kullanıyorum, kessinlikle tavsiye etmiyorum baştan sona rezillik eksilerini sabaha kadar sayabilirim bana bu telefonun ne yaşattığını bir bilseniz... Gördüğüm tek artı yönü çift ekran Snapchatle beraber WhatsApp'ta yazışmak gibi ama kesinlikle Xiaomi öneriyorum, ama İphone olsa daha iyi. Dün sinir krizi geçirmiştim telefon yüzünden düşünün.

sanalax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ozan Oğrak
Normalde Huawei önerirdim fakat Xiaomi gerçekten güzel bir ivme yakaladığı için son dönemde daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bedirhan Bahadır
Fiyat performans açısından XİAOMİ.
Telefon ömrü açısından bence HUAWEİ

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
öncelikle performans bekliyorsan huawei alma beklemiyorsan yine alma :d çünkü kirin işlemciler fiyatına göre çok kötü hem cpu hemde gpu olarak, örneğin arkadaşım p20lite aldı 2kya telefon 30dk sonra pubgde ısınıp kasmaya başlıyor :D ve antutu puanı 80k şaka gibi yani tam bir rezalet (bu arada benim 5 yıllık telefonunda puanı 80k :d) xiaomi her segmentte huaweiden üstündür kamera olsun, işlemci olsun ,kasa kalitesi olsun ekran kalitesi olsun huawei neden bu kadar tutuldu anlamıyorum tam bir overrated marka tasarımı kurtarıyor

sezer2306

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sezer kandil
3 yıldır xiaomi mi 6 kullanıyorum. bu sene yavaş yavaş bataryasının öldüğünü performans olarak gösteriyor. ekranında kullanılan zamanla orantılı olduğunu düşündüğüm ghost screen sorunu yavaş yavaş kendini belli ediyor. kamera konusuna gelecek olursak gece çekimlerinde iyi çekmiyor, yazılımsal olduğunu düşünüyorum. ama şimdiye kadar herhangi bir sıkıntısını görmedim. ben telefon alacak olsam yine xiaomi alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,079
Üyeler
167,243
Son üye
rocco9090
Top Bottom