Yalnız ismi daha çok dikkat çekiyorXigmatek istanbul kasa iyi midir? benim çok dikkatimi çekti PSU da vesayre sıkıntı varmi
içinde 4 tane fan var 3600 ve stok soğutucusu yeterlimidir @crazyreign kullanıyordaMSI'ın Yeni Gungnir 110M'e çok benzetiyorum fena değil Xigmatek PSU'ları da ortalama.
O MB511 kullanıyor la. Stok soğutucu yeterlidir voltajı kısarsın olur biter.içinde 4 tane fan var 3600 ve stok soğutucusu yeterlimidir @crazyreign kullanıyorda
patlamaz dimiBen Xigmatek Cyclops kullanıyorum memnunum PSU su çok çok iyi değil ortalama ama merak etme frisby powerboost ile karşılaştırma
yok yok kasa değil stok soğutucu dedim stok kullanıyoO MB511 kullanıyor la. Stok soğutucu yeterlidir voltajı kısarsın olur biter.
Yok la kalitesiz değiller sadece bazılarında psunun fanı sesli çalışıyormuşpatlamaz dimi
Fan sayısının yüksek olması her zaman kasayı iyi yapmaz.içinde 4 tane fan var 3600 ve stok soğutucusu yeterlimidir @crazyreign kullanıyorda
Yanlış, ön tarafta 360 mm radyatör desteği var, üst tarafta ise 240 mm.Sıvı Soğutma Desteği = Yok