XIGMATEK KASA Alınır mı??

Reaksiyon skoru
16

INTEL 10400F-MSI RTX2060 SUPER VENTUS GPOC-B460M-A PRO-500GB NVME-KINGSTON 16GB Arkadaşlar merhaba vatandan şöyle bir sistem alcam 8.5kya fakat bi arkadaşım XIGMATEK güç kaynağı kötü yanar dedi bu sistemdeki arkadaşınınki de yanmış şuan tereddütteyim size sormak istedim onun dışında sistem hakkındaki düşüncelerinizi de yazarsanız mutlu olurum​

xigmatek güç kaynağı güzel kasalarıda güzel

XPG Invader ve FSP güç kaynağı alırsan daha iyi olur bence.

Aldığım sistem hakkında düşünceniz nedir içinde 4 tanede stok fan bulunuyor ama kasanın güc kaynağı kötü yanar dedigi icin arkadas korkuyorum

Xıgmatek x-calıbre 600w kullanıyorum memnunum :)

Hava alması önemli değil içine soğutucu desteği yapicam şuan tek derdim bu kasa yanıyor mu
Post automatically merged:

Aslında vatandan almicaktim fakat bu sisteme göre bu fiyat cok iyi bence vatan gibi magazada hemde magaza yanı dibimde

INTEL 10400F-MSI RTX2060 SUPER VENTUS GPOC-B460M-A PRO-500GB NVME-KINGSTON 16GB Arkadaşlar merhaba vatandan şöyle bir sistem alcam 8.5kya fakat bi arkadaşım XIGMATEK güç kaynağı kötü yanar dedi bu sistemdeki arkadaşınınki de yanmış şuan tereddütteyim size sormak istedim onun dışında sistem hakkındaki düşüncelerinizi de yazarsanız mutlu olurum​

Kendi kasam xigmatek astro ancak xigmatek kasa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bilindik markalardan şaşmayın paranızla rezil olmayın derim.
Arkadaşınız doğru söylüyor!

Geri