Xioami Redmi note 9s vs 9pro

Uraz Batu

80+
Reaksiyon skoru
81
Selamlar dostlar, nasılsınız. Umarım herkes iyidir ❤
Sizlere bir sorum olacak
Anneme telefon alacağız fakat araştırdıkça kararsız kalıyorum bana bir tavsiye verirseniz çok sevinirim
Redmi note 9s 128gb mi almalıyım yoksa Redmi note 9pro 128gb mı?

Bunun harici 2500-3000 TL fiyat bandında telefon önerisi olan olursa sevinirim.

Hayırlı günler. Hayırlı forumlar

Son düzenleme:
9S İşlemci olarak daha iyi, RAM kapasitesi de 1GB yüksek.
Ayrıca 9S 4K video kaydı yapabilirken 9 da bu yok, kamera olarakta daha iyi. Bütçe varsa Redmi Note 9 Pro yoksa 9S.

9S bi tık daha iyi ram ve işlemci olarak ama bi tık

realme 6 8 gb galiba bu fiyatlardaydı güzel telefon onu da alabilirsiniz.
Peki oppo kutularının içerisinden kulaklık çıkıyor mu ve bu telefonu çevrenizde vs kullanan oldu mu
Post automatically merged:

9S bi tık daha iyi ram ve işlemci olarak ama bi tık
Bende bir tık daha iyi olduğu farkedip 500tl vermek ve vermemek arasında kararsız kaldım

realme 6 hakkında ne düşünüyorsunuz ?
G90T İşlemci ısınan ve güç tüketen bir işlemci. 4GB RAM'li telefonun fiyatı düşük 9S yada 9 yerine eh işte ancak ben almazdım ekran HZ değeri dışında hiç bir güzelliği yok Realme 6'nın, 8GB Realme 6 modeli yerine 9 Pro alınması daha doğru olur.

Bende bir tık daha iyi olduğu farkedip 500tl vermek ve vermemek arasında kararsız kaldım
Sırf işlemci yüzünden aradaki fiyat farkına değer.

G90T İşlemci ısınan ve güç tüketen bir işlemci. 4GB RAM'li telefonun fiyatı düşük 9S yada 9 yerine eh işte ancak ben almazdım ekran HZ değeri dışında hiç bir güzelliği yok Realme 6'nın, 8GB Realme 6 modeli yerine 9 Pro alınması daha doğru olur.

Sırf işlemci yüzünden aradaki fiyat farkına değer.
Telefondan anlıyorsunuz anladığım kadarıyla. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hangi telefon daha iyi ?
xiaomi Mi note 10 lite
xiaomi redmi note 9 pro
Huawei p40 lite
Realme 6 8gb
Realme 6 pro

Telefondan anlıyorsunuz anladığım kadarıyla. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hangi telefon daha iyi ?
xiaomi Mi note 10 lite
xiaomi redmi note 9 pro
Huawei p40 lite
Realme 6 8gb
Realme 6 pro
Mi note 10 lite kamera konusunda güçlü bir telefon ben şuan huawei Mate 20 lite kullanıyorum ve huaweiden çok memnunum P40 Lite önerirdim veya bütçe varsa P40 pro

xiaomi Mi note 10 lite
xiaomi redmi note 9 pro
Huawei p40 lite
Realme 6 8gb
Realme 6 pro
Fotoğraf sizin için önemli ise Mi Note 10 Lite.
Ancak değilse Realme 6 Pro, P40 Lite yada 9 Pro alınabilir. Realme 6'yı eleyin.
Bu seçenekler arasında ben Mi Note 10 Lite'ı seçerdim çünkü kamera benim için önemli diğer telefonların kamerası da gayet iyi.
Aralarında P40 Lite en iyi işlemciye sahip, ekran yenilme hızı olarak 6 Pro en iyisi. Batarya olarak 9 Pro en iyisi.
Hepsinin birbirini götüren + ve - yanları var isteklerinize uygun olanı seçin.

Mi note 10 lite kamera konusunda güçlü bir telefon ben şuan huawei Mate 20 lite kullanıyorum ve huaweiden çok memnunum P40 Lite önerirdim veya bütçe varsa P40 pro
Bütçesinin çok üstünde bir kamera performansına sahip Mi Note 10 Lite gerçekten. Özellikle EİS performansı muhteşem.
IMX 686, Sony'nin gücü diyelim...

9S İşlemci olarak daha iyi, RAM kapasitesi de 1GB yüksek.
Ayrıca 9S 4K video kaydı yapabilirken 9 da bu yok, kamera olarakta daha iyi. Bütçe varsa Redmi Note 9 Pro yoksa 9S.
Şuan 9proya da baktım ve 9pro ya karar verdim xioami Redmi note 9pro 128 GB

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,831
Üyeler
190,983
Son üye
c9lykia
Geri