The Batman
80+ Silver
Fit değilsen Zayıf olmak iyi de ben fazla zayıf olunca ben de mutsuzumEn güzeli zayıflık bende zayıftım aldım, obez oldum mutsuzum.
ben zayıftım kilo alayım dedim. ne güzel 50 kg iken 83-84 kg obez oldumFit değilsen Zayıf olmak iyi de ben fazla zayıf olunca ben de mutsuzum
Tabi kaslı olmak zayıf olmaktan iyi. Arasını bulmak önemli.Fit değilsen Zayıf olmak iyi de ben fazla zayıf olunca ben de mutsuzum
Kilo almak için ayrı bir şey yaptınız bu yulaflı tarifler gibiben zayıftım kilo alayım dedim. ne güzel 50 kg iken 83-84 kg obez oldum
Hocam nasıl kilo aldınız diye sorayımAnlamadım.
Aslında daha demin de sorduğum buydu yemek dışında ekstra yaptığın bir şey var mı diye soruyodum genelde yulaf ezmesine ekstra bir şeyler katarak yapıyorlardı sen cicibebeyle yapmışsın bana çok şekerli gelmişti araştırma içerisindeyimcicibebe süt karışımı. gece uyumadan önce 3 kase gündüz ara öğün olarakta 1 kase yedim ve hareket etmedim. full hareketsiz pc başında yedim
bence benim gibi yapma çok pişmanım. Şişko olmak çok zor. yürümek bile zor geliyor. her yerim yağdan sallanıyor, aşırı kötü bir de ben bunu 2,5 ayda aldımAslında daha demin de sorduğum buydu yemek dışında ekstra yaptığın bir şey var mı diye soruyodum genelde yulaf ezmesine ekstra bir şeyler katarak yapıyorlardı sen cicibebeyle yapmışsın bana çok şekerli gelmişti araştırma içerisindeyim
165 60 kilo berkecan trafik dubası mı? Şu saçını ortadan ayırma muhabbeti de sıkmaya başladı bu arada.1.65 60 kilo saçını ortadan ayıran Berkecan giysin diye yapılmadığı için mantıken evet
Boy kilo oranı da önemli tabi
@Hudzell bunu denedin micicibebe süt karışımı. gece uyumadan önce 3 kase gündüz ara öğün olarakta 1 kase yedim ve hareket etmedim. full hareketsiz pc başında yedim