Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,697
bence iyi gözükmüş ama sıvı sğutmanın işlemciye temas eden kısmında boruların sağa bakması gerekmiyor muValla aldım da biraz zor zor soktum cama değiyor şuan ekran kartının ki 2300 tl verdim o paraya değecek bir ğrün değil sanki
Birde sıvı soğutma engelledi görüntüyü
Sizce iade edeyim mi ki
2 fandan oldum takabilmek içni kanka ekran kartı hoşta 24 pin bence leş duruyor kısa olasalar iyi duracaklarda aslında çoklayıcılı olmasa o plastik borular kesilip kısaltılabilir baktım da aradaki çoklayıcıyı sökmek mesele tek kablolar alttan diğerleri borunun içinden geçiyor 2k çöp olabilirBoş kalmasından daha iyi.
yok kanka bu sıvı soğutucu öyle takılıyor bende öyle sandımda değil ama taksan takarsın o şekilde de takılıyor da ram e değiyor borubence iyi gözükmüş ama sıvı sğutmanın işlemciye temas eden kısmında boruların sağa bakması gerekmiyor mu
eğer sağa baksaydı borular ya kablonun altına düşücekti ya da remin oraya iterek biraz önleyebilirdin
sağa değil de aşağı bakması gerekiyorsa ayrı tabi
geçmem ya uzun süre özellik olarak sistem imzadaki gibi baya gider benim artık en fazla sıkılırım kasa değiştiririm belki direkt siyah sisteme geçerim öyle bir fikir uçuyor kafamda8+8 neden aldınki güncel bir karta geçsen çöp olacaklar. AMD bile 16 pine geçebilir yakında.
8+8 güzel duruyorda 24 pin bence değişik durduiçinde en ufak pişmanlık varsa iade et ben ne zaman öyle hissetsem iade ediyorum oh be falan diyorum hepsinde de hiç pişman olmadım
içinde en ufak pişmanlık varsa iade et ben ne zaman öyle hissetsem iade ediyorum oh be falan diyorum hepsinde de hiç pişman olmadım
ya birde modlar aşırı kısıtlı ki ztn hiç bir halt yapamıyorum sabitsen mutluysan kalsın, ben olsam iade ederdimişlevsel katkısı yoksa görüntünün bir kıymeti yok.
hiç olmamasından iyi ama animasyon bakımından tatmin etmez lianli almalısın üstüne bir 2k daha koayarak animasyon istiyorsan tabiiValla aldım da biraz zor zor soktum cama değiyor şuan ekran kartının ki 2300 tl verdim o paraya değecek bir ğrün değil sanki
Birde sıvı soğutma engelledi görüntüyü
Sizce iade edeyim mi ki
dertdim animasyon olmasıydı da dümdüz bu ya kendi kontrolcüsü varda onda da kısıtlı modlar ve anakart kontrol iptal oluyorhiç olmamasından iyi ama animasyon bakımından tatmin etmez lianli almalısın üstüne bir 2k daha koayarak animasyon istiyorsan tabii
hiç olmaması daha iyi ya 2300 e bir mangal yaparım daha iyihiç olmamasından iyi ama animasyon bakımından tatmin etmez lianli almalısın üstüne bir 2k daha koayarak animasyon istiyorsan tabii
İade et bence 1 tane lianli 24 pin aldertdim animasyon olmasıydı da dümdüz bu ya kendi kontrolcüsü varda onda da kısıtlı modlar ve anakart kontrol iptal oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiç olmaması daha iyi ya 2300 e bir mangal yaparım daha iyi![]()