Çözüldü✓ Xpg 24 ve 8+8 pin argb kablo aldım değmiş mi ?

Sizce 2300 e değer mi

• evet

Oylar: 0 0.0%
  • hayır

Oylar: 2 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    2

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,703
Valla aldım da biraz zor zor soktum cama değiyor şuan ekran kartının ki 2300 tl verdim o paraya değecek bir ğrün değil sanki
Birde sıvı soğutma engelledi görüntüyü
Sizce iade edeyim mi ki

Ekler

• IMG_7324.webp
    IMG_7324.webp
    315.3 KB · Hit: 57
  • IMG_7332.webp
    IMG_7332.webp
    766.8 KB · Hit: 53
  • IMG_7331.webp
    IMG_7331.webp
    724 KB · Hit: 53
Valla aldım da biraz zor zor soktum cama değiyor şuan ekran kartının ki 2300 tl verdim o paraya değecek bir ğrün değil sanki
Sizce iade edeyim mi ki
bence iyi gözükmüş ama sıvı sğutmanın işlemciye temas eden kısmında boruların sağa bakması gerekmiyor mu
eğer sağa baksaydı borular ya kablonun altına düşücekti ya da remin oraya iterek biraz önleyebilirdin
sağa değil de aşağı bakması gerekiyorsa ayrı tabi

Boş kalmasından daha iyi.
2 fandan oldum takabilmek içni kanka ekran kartı hoşta 24 pin bence leş duruyor kısa olasalar iyi duracaklarda aslında çoklayıcılı olmasa o plastik borular kesilip kısaltılabilir baktım da aradaki çoklayıcıyı sökmek mesele tek kablolar alttan diğerleri borunun içinden geçiyor 2k çöp olabilir :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence iyi gözükmüş ama sıvı sğutmanın işlemciye temas eden kısmında boruların sağa bakması gerekmiyor mu
eğer sağa baksaydı borular ya kablonun altına düşücekti ya da remin oraya iterek biraz önleyebilirdin
sağa değil de aşağı bakması gerekiyorsa ayrı tabi
yok kanka bu sıvı soğutucu öyle takılıyor bende öyle sandımda değil ama taksan takarsın o şekilde de takılıyor da ram e değiyor boru

hangi kontrolcü kullanıyorsun

sen mutluysan kalsın, ben olsam iade ederdim :kekw: işlevsel katkısı yoksa görüntünün bir kıymeti yok.

8+8 neden aldınki güncel bir karta geçsen çöp olacaklar. AMD bile 16 pine geçebilir yakında.

içinde en ufak pişmanlık varsa iade et ben ne zaman öyle hissetsem iade ediyorum oh be falan diyorum hepsinde de hiç pişman olmadım

8+8 neden aldınki güncel bir karta geçsen çöp olacaklar. AMD bile 16 pine geçebilir yakında.
geçmem ya uzun süre özellik olarak sistem imzadaki gibi baya gider benim artık en fazla sıkılırım kasa değiştiririm belki direkt siyah sisteme geçerim öyle bir fikir uçuyor kafamda

içinde en ufak pişmanlık varsa iade et ben ne zaman öyle hissetsem iade ediyorum oh be falan diyorum hepsinde de hiç pişman olmadım
8+8 güzel duruyorda 24 pin bence değişik durdu

sen mutluysan kalsın, ben olsam iade ederdim :kekw: işlevsel katkısı yoksa görüntünün bir kıymeti yok.
ya birde modlar aşırı kısıtlı ki ztn hiç bir halt yapamıyorum sabit

Sizce iade edeyim mi ki
hiç olmamasından iyi ama animasyon bakımından tatmin etmez lianli almalısın üstüne bir 2k daha koayarak animasyon istiyorsan tabii

hiç olmamasından iyi ama animasyon bakımından tatmin etmez lianli almalısın üstüne bir 2k daha koayarak animasyon istiyorsan tabii
dertdim animasyon olmasıydı da dümdüz bu ya kendi kontrolcüsü varda onda da kısıtlı modlar ve anakart kontrol iptal oluyor

hiç olmaması daha iyi ya 2300 e bir mangal yaparım daha iyi :D

Son düzenleme:
dertdim animasyon olmasıydı da dümdüz bu ya kendi kontrolcüsü varda onda da kısıtlı modlar ve anakart kontrol iptal oluyor

hiç olmaması daha iyi ya 2300 e bir mangal yaparım daha iyi :D
İade et bence 1 tane lianli 24 pin al

Geri