Asag
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Amazon üzerinden 190 TL'ye aldım. (Prime Day) . İlk defa inceleme yapıyorum yanlışım varsa mazur görün.
Ürünün artıları ;
Klavye gayet ağır ve bu kaliteli olduğunu hissetiriyor.
Kutu tasarımı baya hoş.
Klavyenin tasarımına laf yok zaten çok klas bir tasarıma sahip.
Kablosu örgülü ve kalın, kolay kolay zarar göreceğini sanmıyorum.
USB altın uçlu.
Aydınlatması gayet güçlü.
Kasa kalitesi sağlam, tam olarak ne olduğunu anlayamadım.
9 adet renk modu var, FN + Number olarak çalışıyor. Ayrıca FN + 4 tuşları ile tek renk olmak üzere 7 adet renk seçeneği mevcut.
Multimedya tuşların sahip.
Windows kilitleme özelliği mevcut.
NumLock/CapsLock/Windows Kilitleme ışıkları sağ üstte mavi renk ile gösteriliyor.
Aklıma artı özellik olarak bunlar geldi. Eksilerini saymak gerekirse ;
İngilizce klavye olması büyük bir eksi, alışmaya çalışıyorum...
Virgül tuşu alakasız bir yerde.
Tuşların şeffaf kısımlarından beyaz switch garip gözüküyor, pek anlatamadım ama çok eksi olarak sayılmaz.
Bunlar dışında pek eksisi yok, klavyeyi çok beğendim. Sorunuz var ise seve seve cevaplarım...
Önemli Düzenleme!
Arkadaşlar ürün uzun kullanım ve deneyimlerim sonucu benim açımdan artık alınmaz olarak değerlendirilmekte. Çok çok büyük bir indirim olmadığı sürece almayın derim. Ctrl ve bazı tuşlarda takılma yapıyor ve tık sesi çıkıyor, yay sesi aşırı arttı. Onun dışında bir eksi yok ama ben olsam almazdım, şuanki piyasaya göre bunu alacağınız fiyata daha kaliteli bir klavye alma şansınız var.
Ürünün artıları ;
Klavye gayet ağır ve bu kaliteli olduğunu hissetiriyor.
Kutu tasarımı baya hoş.
Klavyenin tasarımına laf yok zaten çok klas bir tasarıma sahip.
Kablosu örgülü ve kalın, kolay kolay zarar göreceğini sanmıyorum.
USB altın uçlu.
Aydınlatması gayet güçlü.
Kasa kalitesi sağlam, tam olarak ne olduğunu anlayamadım.
9 adet renk modu var, FN + Number olarak çalışıyor. Ayrıca FN + 4 tuşları ile tek renk olmak üzere 7 adet renk seçeneği mevcut.
Multimedya tuşların sahip.
Windows kilitleme özelliği mevcut.
NumLock/CapsLock/Windows Kilitleme ışıkları sağ üstte mavi renk ile gösteriliyor.
Aklıma artı özellik olarak bunlar geldi. Eksilerini saymak gerekirse ;
İngilizce klavye olması büyük bir eksi, alışmaya çalışıyorum...
Virgül tuşu alakasız bir yerde.
Tuşların şeffaf kısımlarından beyaz switch garip gözüküyor, pek anlatamadım ama çok eksi olarak sayılmaz.
Bunlar dışında pek eksisi yok, klavyeyi çok beğendim. Sorunuz var ise seve seve cevaplarım...
Önemli Düzenleme!
Arkadaşlar ürün uzun kullanım ve deneyimlerim sonucu benim açımdan artık alınmaz olarak değerlendirilmekte. Çok çok büyük bir indirim olmadığı sürece almayın derim. Ctrl ve bazı tuşlarda takılma yapıyor ve tık sesi çıkıyor, yay sesi aşırı arttı. Onun dışında bir eksi yok ama ben olsam almazdım, şuanki piyasaya göre bunu alacağınız fiyata daha kaliteli bir klavye alma şansınız var.
Son düzenleme: