Bilgim yok kardeşim dediğine bakayım sağolasınHocam anliyorum siz de haklisiniz cultists network un tier listinden psu lar hakkinda teknik detaylar ve kalitece nerede olduklari konusunds bilgi sahibi olabilirsiniz. Mesela fsp der guvenirsin ama onlarin da rezalet psu lari var (ornek olarak yani), veya atiyorum sharkoon neymis dersin ama gayet iyidir vs. Sizin dusunceniz de mantikli tabii ki her markanim farkli modelleri var ve aralarinda daglar kadar fark olabiliyor yani.
Pahalı ürün daha iyi anlamına mı geliyor marka farkı var eğer aynı kalitedeyse onu alırım marka takıntısı yok
Madem bilgin yok niye itiraz ediyorsun? Evet belli kategorilerde belli markaların dışına çıkmamak lazım. Örneğin her önüne gelenden hi-fi kulaklık almazsın. Ya da PSU'yu rastgele seçmezsin. Bunlar klavye fare üretmeye benzemez.Bilgim yok kardeşim dediğine bakayım sağolasın
Kendince sorguluyor olmasi bence olumlu bir durum. Ben de bilgi versem sorgulanmasini isterdim kendimce. Alinmaniza gerek oldugunu dusunmuyorum.Madem bilgin yok niye itiraz ediyorsun? Evet belli kategorilerde belli markaların dışına çıkmamak lazım. Örneğin her önüne gelenden hi-fi kulaklık almazsın. Ya da PSU'yu rastgele seçmezsin. Bunlar klavye fare üretmeye benzemez.
Marka vermeden anlatıyorum bir de. Sanki kendime anlatıyorum. Senin için anlatıyorum bunu. Gidip güvensiz bir PSU alma diye.
Aldım@Ckribrahim hocam sen aldın mı psu?
iptal edileceği söylendi bana gaming gen tr aradı seni de aradılar mıAldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üzülmeyin yakında 550w olanını paylaşıcam.
şikayet etsen thh ye kazanan siz olursunuz yazılan fiyat öyle yanlış yazılacak bi fiyat değil dolayısıyla satıştan kaçınmak seni haklı kılıyorlar uğraşırım dersen kazanırsın öyle kafalarına göre yanlış fiyat yazdık diye kaçamazlar,Yanlış fiyat girilmiş, benim siparişi iptal ettiler.
sabah şikayetimi yaptım thh üzerinden süreç uzun ve sancılı olucak ama beklicemşikayet etsen thh ye kazanan siz olursunuz yazılan fiyat öyle yanlış yazılacak bi fiyat değil dolayısıyla satıştan kaçınmak seni haklı kılıyorlar uğraşırım dersen kazanırsın öyle kafalarına göre yanlış fiyat yazdık diye kaçamazlar,