Neler Yeni

🔥İndirim XPG Pylon 650W PSU 1334 TL

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Hay şansıma gidip mouse aldım. Performaxla devam. 2. yıla gireceğiz :D

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah

Garaturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hasan Canal
Muhtemelen yanlış fiyatlandırmaydı. Yada lansman fiyatıydı. Almaya çok niyetlendim ama ben alınca satamıyorum maalesef. Güzel indirimdi. Ellerine sağlık @Ckribrahim

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bu mu yoksa deep cooll PK serisimi
İkisi de C tier ama Pylon biraz daha iyi. Ucuz ya da watt yüksek olanı alın.
Bence öyle bir algı oluştu herkes pağagan gibi aynı şeyi şakıyor
hErKeS pApAğAn gİbİ aYnI şEyİ söYlüYoR

Bilgisayarında onbinler döktüğün parçaların tamamına güç kaynağı elektrik veriyor. Dolayısıyla bir sistemde güç kaynağı mutlaka belli bir kalitede olmalı.

Şu kafayı anlayamadım gitti. Milyar sefer dil döktüm milyar birinci: kötü PSU ile iyi PSU şahin ile Mercedes gibidir. İkisi de yol götürür ama kaza yaparsan Şahin ikiye ayrılır seni de yanına alır. Şahin'in kaza ihtimali de elbette daha yüksek.
Sadece kaza yapmak da gerekmiyor. PSU'dan Wattman yiyen gördü bu gözler.

O yüzden "bEn x SüReDiR kUllAnİyOrM bİr Sey OlmAdİ" yazmayı bırakın.

Ucuz etin yahnisi diye bir söz var. Sizce niye bütün markalar PSU'ları belli model belli fiyattayken Rampage, Gamepower gibi markalar hep en ucuz satıyor? Babasının hayrına mı?

Hayır bir de PSU verdiğin paraya değen bir şey. Daya iyi PSU'yu bir defa alırsın. 5 ya da 10 yıl garantisi olur. Üzerinde 3 sistem eskitirsin. + güvenle kullanırsın.

Gözlemci⚔️

80+ Bronze

Bilgisayarında onbinler döktüğün parçaların tamamına güç kaynağı elektrik veriyor. Dolayısıyla bir sistemde güç kaynağı mutlaka belli bir kalitede olmalı.

Şu kafayı anlayamadım gitti. Milyar sefer dil döktüm milyar birinci: kötü PSU ile iyi PSU şahin ile Mercedes gibidir. İkisi de yol götürür ama kaza yaparsan Şahin ikiye ayrılır seni de yanına alır.

Ucuz etin yahnisi diye bir söz var. Sizce niye bütün markalar PSU'ları belli model belli fiyattayken Rampage, Gamepower gibi markalar hep en ucuz satıyor? Babasının hayrına mı?
Valla doğru bende o kafadaydim gamepower sürekli sistemi kapatıp açıyordu sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu kafayı anlayamadım gitti. Milyar sefer dil döktüm milyar birinci: kötü PSU ile iyi PSU şahin ile Mercedes gibidir. İkisi de yol götürür ama kaza yaparsan Şahin ikiye ayrılır seni de yanına alır.

Deep cool nasıl 7800xt için 750w

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah

Şu kafayı anlayamadım gitti. Milyar sefer dil döktüm milyar birinci: kötü PSU ile iyi PSU şahin ile Mercedes gibidir. İkisi de yol götürür ama kaza yaparsan Şahin ikiye ayrılır seni de yanına alır. Şahin'in kaza ihtimali de elbette daha yüksek.
Sadece kaza yapmak da gerekmiyor. PSU'dan Wattman yiyen gördü bu gözler.

Hayır bir de PSU verdiğin paraya değen bir şey. Daya iyi PSU'yu bir defa alırsın. 5 ya da 10 yıl garantisi olur. Üzerinde 3 sistem eskitirsin. + güvenle kullanırsın.
Pahalı ürün daha iyi anlamına mı geliyor 😹 marka farkı var eğer aynı kalitedeyse onu alırım marka takıntısı yok

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
@Ckribrahim aradılar iptal ediyoruz diye fiyatlandırmada hata olmuş ürünümü istiyorum dedim ne yapmalıyım yardımcı olun beyler

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler
Pahalı ürün daha iyi anlamına mı geliyor 😹 marka farkı var eğer aynı kalitedeyse onu alırım marka takıntısı yok
Hocam anliyorum siz de haklisiniz cultists network un tier listinden psu lar hakkinda teknik detaylar ve kalitece nerede olduklari konusunds bilgi sahibi olabilirsiniz. Mesela fsp der guvenirsin ama onlarin da rezalet psu lari var (ornek olarak yani), veya atiyorum sharkoon neymis dersin ama gayet iyidir vs. Sizin dusunceniz de mantikli tabii ki her markanim farkli modelleri var ve aralarinda daglar kadar fark olabiliyor yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,105
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom