https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-everest-rampage-rmp-750-80pb-750-w-fiyati,335679598.html bu model mi yoksa deepcool mu sence. 500 tl daha çıksak aslında fsp falanda var bilemedimBronz sertifikası var +2 koruma özelliğine sahip
tabii ki Deep cool bu markalar gerçek korumlara yer vermiyor bende gamepower aldım almaz olaydımhttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-everest-rampage-rmp-750-80pb-750-w-fiyati,335679598.html bu model mi yoksa deepcool mu sence. 500 TL daha çıksak aslında fsp falanda var bilemedim
Rampage psu alınır mı sencehttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-everest-rampage-rmp-750-80pb-750-w-fiyati,335679598.html bu model mi yoksa deepcool mu sence. 500 TL daha çıksak aslında fsp falanda var bilemedim
Bence öyle bir algı oluştu herkes pağagan gibi aynı şeyi şakıyorRampage psu alınır mı sence
Kardeşim papağan olalım olmayalım o psu alınmamalı. İdarelik kullanabilirsin fakat ana sisteminde yıllarca kullanılacak bir şey değilBence öyle bir algı oluştu herkes pağagan gibi aynı şeyi şakıyor
İkisi de C tier ama Pylon biraz daha iyi. Ucuz ya da watt yüksek olanı alın.Hocam bu mu yoksa deep cooll PK serisimi
hErKeS pApAğAn gİbİ aYnI şEyİ söYlüYoRBence öyle bir algı oluştu herkes pağagan gibi aynı şeyi şakıyor
Valla doğru bende o kafadaydim gamepower sürekli sistemi kapatıp açıyordu sistemiİkisi de C tier ama Pylon biraz daha iyi. Ucuz ya da watt yüksek olanı alın.
hErKeS pApAğAn gİbİ aYnI şEyİ söYlüYoR
Bilgisayarında onbinler döktüğün parçaların tamamına güç kaynağı elektrik veriyor. Dolayısıyla bir sistemde güç kaynağı mutlaka belli bir kalitede olmalı.
Şu kafayı anlayamadım gitti. Milyar sefer dil döktüm milyar birinci: kötü PSU ile iyi PSU şahin ile Mercedes gibidir. İkisi de yol götürür ama kaza yaparsan Şahin ikiye ayrılır seni de yanına alır.
O yüzden "bEn x SüReDiR kUllAnİyOrM bİr Sey OlmAdİ" yazmayı bırakın.
Ucuz etin yahnisi diye bir söz var. Sizce niye bütün markalar PSU'ları belli model belli fiyattayken Rampage, Gamepower gibi markalar hep en ucuz satıyor? Babasının hayrına mı?
Deep cool nasıl 7800xt için 750wİkisi de C tier ama Pylon biraz daha iyi. Ucuz ya da watt yüksek olanı alın.
Bilgisayarında onbinler döktüğün parçaların tamamına güç kaynağı elektrik veriyor. Dolayısıyla bir sistemde güç kaynağı mutlaka belli bir kalitede olmalı.
Şu kafayı anlayamadım gitti. Milyar sefer dil döktüm milyar birinci: kötü PSU ile iyi PSU şahin ile Mercedes gibidir. İkisi de yol götürür ama kaza yaparsan Şahin ikiye ayrılır seni de yanına alır.
Ucuz etin yahnisi diye bir söz var. Sizce niye bütün markalar PSU'ları belli model belli fiyattayken Rampage, Gamepower gibi markalar hep en ucuz satıyor? Babasının hayrına mı?
Pahalı ürün daha iyi anlamına mı geliyor marka farkı var eğer aynı kalitedeyse onu alırım marka takıntısı yokİkisi de C tier ama Pylon biraz daha iyi. Ucuz ya da watt yüksek olanı alın.
Şu kafayı anlayamadım gitti. Milyar sefer dil döktüm milyar birinci: kötü PSU ile iyi PSU şahin ile Mercedes gibidir. İkisi de yol götürür ama kaza yaparsan Şahin ikiye ayrılır seni de yanına alır. Şahin'in kaza ihtimali de elbette daha yüksek.
Sadece kaza yapmak da gerekmiyor. PSU'dan Wattman yiyen gördü bu gözler.
Hayır bir de PSU verdiğin paraya değen bir şey. Daya iyi PSU'yu bir defa alırsın. 5 ya da 10 yıl garantisi olur. Üzerinde 3 sistem eskitirsin. + güvenle kullanırsın.
Hocam anliyorum siz de haklisiniz cultists network un tier listinden psu lar hakkinda teknik detaylar ve kalitece nerede olduklari konusunds bilgi sahibi olabilirsiniz. Mesela fsp der guvenirsin ama onlarin da rezalet psu lari var (ornek olarak yani), veya atiyorum sharkoon neymis dersin ama gayet iyidir vs. Sizin dusunceniz de mantikli tabii ki her markanim farkli modelleri var ve aralarinda daglar kadar fark olabiliyor yani.Pahalı ürün daha iyi anlamına mı geliyor marka farkı var eğer aynı kalitedeyse onu alırım marka takıntısı yok