Öyle bir şey oluyor mu la ben hepsinde aynı çıkıyor sanıyordum.Bende Samsung C die var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zamazung B die ın ismi yeter zaten. Letgo da birisi D41 leri Samsung B die diye daha pahalıya satıyordu. Adama indirim yap dedim adam yapamam bu özel zaten Samsung B die var diyo bana. Bilmiyor ki o aslında Zamzung
@Ethem Aslan D41 lerin araştırmasını ben yapmıştım bayağı. Genelde Hynix M Die çıkıyor ki ama yurtdışındaki incelemelerde böyle hepsinde Hynix M die var. Türkiyedekilerden genelde zamzung B die çıkıyor. Çok nadiren samsung C die da çıkabilir işte ki iyi değil o kadar. Ya da yine çok nadiren şanslıysan Hynix CJR çıkabiliyor
Çok rastgele ama belki direk olarak aynı ramin farklı ürün kodlarıyla satılmasından da olabilir. Yani ürün koduna göre olabilir çipÖyle bir şey oluyor mu la ben hepsinde aynı çıkıyor sanıyordum.
Stokta yok maalesef.Crucial Ballistix bak siyah olanlar veya Sport.
Görmemişim, teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram Fiyatı
Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunda hangi çipler var?Alıntıyı görüntüle
Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram Fiyatı
Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Micron E-Die D9WFL/D9VPPGörmemişim, teşekkürler.
Bunda hangi çipler var?