XPG Spectrix D41 Ram ve Çipleri

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
17,535
Bu rami almayı düşünüyordum ama bugün forumda birisi incelemesini yaptı ve çipler Zamazung B Die çıktı, emin olamadım açıkçası sizce alayım mı yoksa başka modellere mi bakayım?

Bende Samsung C die var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamazung B die ın ismi yeter zaten :ROFLMAO: . Letgo da birisi D41 leri Samsung B die diye daha pahalıya satıyordu. Adama indirim yap dedim adam yapamam bu özel zaten Samsung B die var diyo bana. Bilmiyor ki o aslında Zamzung

@Ethem Aslan D41 lerin araştırmasını ben yapmıştım bayağı. Genelde Hynix M Die çıkıyor ki ama yurtdışındaki incelemelerde böyle hepsinde Hynix M die var. Türkiyedekilerden genelde zamzung B die çıkıyor. Çok nadiren samsung C die da çıkabilir işte ki iyi değil o kadar. Ya da yine çok nadiren şanslıysan Hynix CJR çıkabiliyor

Bende Samsung C die var

Zamazung B die ın ismi yeter zaten :ROFLMAO: . Letgo da birisi D41 leri Samsung B die diye daha pahalıya satıyordu. Adama indirim yap dedim adam yapamam bu özel zaten Samsung B die var diyo bana. Bilmiyor ki o aslında Zamzung

@Ethem Aslan D41 lerin araştırmasını ben yapmıştım bayağı. Genelde Hynix M Die çıkıyor ki ama yurtdışındaki incelemelerde böyle hepsinde Hynix M die var. Türkiyedekilerden genelde zamzung B die çıkıyor. Çok nadiren samsung C die da çıkabilir işte ki iyi değil o kadar. Ya da yine çok nadiren şanslıysan Hynix CJR çıkabiliyor
Öyle bir şey oluyor mu la ben hepsinde aynı çıkıyor sanıyordum.

Öyle bir şey oluyor mu la ben hepsinde aynı çıkıyor sanıyordum.
Çok rastgele ama belki direk olarak aynı ramin farklı ürün kodlarıyla satılmasından da olabilir. Yani ürün koduna göre olabilir çip

1600187807862.png

Alıntıyı görüntüle
Görmemişim, teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
Bunda hangi çipler var?

Geri