RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,071
Ama anakart desteklemiyor ama dene senLanet olsun böyle işeMystic Light denesem? Ramin kutusunda Mystic Light desteklediği yazıyor
Ama anakart desteklemiyor ama dene senLanet olsun böyle işeMystic Light denesem? Ramin kutusunda Mystic Light desteklediği yazıyor
Zaten yeni anakart alacaktım ama MSI alcaktım. Asus alıcam o zaman. Ekran kartım da Rog Strix zatenAnakart Gigabytee olmaz
Bütçeme de sadece TUF B450-Plus yetiyor ama onda da B450M S2H ile aynı VRM ler var yani S2H maksimum hangi işlemciyi kaldırabiliyorsa Tuf olan da o kadar kaldırıyor kötügüzel set olurlar bende msi ve inno yapacağım şekil duruyor.
Bu videodaki gibi olmuyor muBütçeme de sadece TUF B450-Plus yetiyor ama onda da B450M S2H ile aynı VRM ler var yani S2H maksimum hangi işlemciyi kaldırabiliyorsa Tuf olan da o kadar kaldırıyor kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz ayar çektim aura sync den ikisinin rengini ayrı ayarladım parlaklık falan değiştirdim böyle oldu bence güzel şuan. Ben bulamamışım Aura Sync de doğru ayarları. @Baran Can @RevDeisDou
Bu video da 4 tane ram var bende 2 bence 4 tane var diye öyle duruyor olabilir. Resime bak Brightness full bu kadar oluyor herhalde ancakBu videodaki gibi olmuyor mu
Yok yani 4 tane yan yana durunca görüntüsü daha güzel geliyor olabilir diye öyle dedim. Gücünden değil yani ama ben bunu aura sync ile oynayarak daha da güzel yaparım4 RAM gücü ne yapalım