XPG summoner Cherry MX klavye alınır mı?

Reaksiyon skoru
0

Özellikle parça kalitesi olarak beni cok etkiledi. Switch olarak Cherry markası olması da kalite anlamında güven veriyor. Fiyatı da güncel fiyatları göz önünde bulundurunca makul geliyor bana. Birkaç ay önce 1000 TL civarı imiş galiba ama zaten herşeyin fiyatı artıyor onu çok kafaya takamıyorum.
İşin özü zaten almayı düşünüyorum tek merakım bildiğiniz bir sorunu var mı? Veya bu fiyat civarında bildiğiniz daha iyi klavyeler var mı? Varsa nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.

Özellikle parça kalitesi olarak beni cok etkiledi. Switch olarak Cherry markası olması da kalite anlamında güven veriyor. Fiyatı da güncel fiyatları göz önünde bulundurunca makul geliyor bana. Birkaç ay önce 1000 TL civarı imiş galiba ama zaten herşeyin fiyatı artıyor onu çok kafaya takamıyorum.
İşin özü zaten almayı düşünüyorum tek merakım bildiğiniz bir sorunu var mı? Veya bu fiyat civarında bildiğiniz daha iyi klavyeler var mı? Varsa nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim.
Alınır alınmasına da alicaksaniz yazılımı yokmuş gibi alacaksınız. Çünkü kendi yazılımını kurduğunuz zaman klavye sapıtıyor saçma sapan tuşlara basiyor kafasına göre profil atiyor, degistiriyor. Ama yazilimsiz kullanirken sorun yaşamadım. Ben blue switch versiyonunu kullanıyorum. Deri bilek desteği 1.5 yıl sonrasında kenarı soyuldu bende. Onun dışında gayet güzel klavye

red swtich versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum başlarda bi çınlama sesi oluyor enter space büyük tuşlarda yani zamanla dülzeliyor ama gayet memnunum ben driver konusunda eski driveri sıkıntılı baya tavsiye etmem ama yeni driver aktif edildi aktif onu kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim fiyatını hakediyor tek kötü diyeceğim kısım num pad caps gibi uyarı ışıkları aşırı parlak benim şahsen gözümü alıyor siyah elektirik bandı ile kapattım orayı ışığı kesiyor

Red Switch modelini kullandım güzel klavye yukarıdaki arkadaşın dediği ilginçmiş ben yazılımını hiç kullanmadım.

Geri