xpg summoner cherry mx klavyemde sorun

tifosi16

80+
Reaksiyon skoru
37
İyi günler, xpg summoner cherry mx klavye aldım. Önceki klavyemde de aynı sorun vardı. Sağ taraftaki tuş takımları çalışmıyordu. Yeni klavyemde de çalışmıyor. Driver kaynaklı bir sorun mu acaba
neyi güncellemeliyim.

İyi günler, xpg summoner cherry mx klavye aldım. Önceki klavyemde de aynı sorun vardı. Sağ taraftaki tuş takımları çalışmıyordu. Yeni klavyemde de çalışmıyor. Driver kaynaklı bir sorun mu acaba
neyi güncellemeliyim.
Bende aynı klavye var öyle bi sorun yok hocam. Sizin kaderiniz olabilir :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade etmeyi veya değişimi yapmayı düşündünüz mü

Bende aynı klavye var öyle bi sorun yok hocam. Sizin kaderiniz olabilir :D
driver kaynaklı sistemsel bir sorun olmalı, önceki klavyede de çalışmıyor. Şöyle ki bilgisayarı açınca parolayı giriyorum tuşlar çalışıyor. Ama açıldıktan sonra sayı tuşları cevap vermiyor.

driver kaynaklı sistemsel bir sorun olmalı, önceki klavyede de çalışmıyor. Şöyle ki bilgisayarı açınca parolayı giriyorum tuşlar çalışıyor. Ama açıldıktan sonra sayı tuşları cevap vermiyor.
Sadece sağ taraftaki numlock rakamlardan bahsediyorum.

Tuş takımları dediğiniz numerik tuşlar mı ? Öyleyse, “num lk” tuşunu kapatıp dener misiniz ?

Num lock açıkmı hocam. Belki dediğiniz gibi pc driverlerinde bir şey olabilir diyecem aklımada bir şey gelmiyor

Tuş takımları dediğiniz numerik tuşlar mı ? Öyleyse, “num lk” tuşunu kapatıp dener misiniz ?
aç kapa yapıyorum farketmiyor. Ama bilgisayarı açarken sayılardan oluşan parolayı girerken tuşlar çalışıyor, numlockda cevap veriyor

Ayni klavye bende de var kendi yazilimi olmadan kullaniyorum. Driver yükleyince sapıtıyor klavye çünkü istemediğim tuslara vs basiyor bazen basmiyor vs vs

Num lock açıkmı hocam. Belki dediğiniz gibi pc driverlerinde bir şey olabilir diyecem aklımada bir şey gelmiyor
aç kapa yapıyorum yine basmıyor tuşlar

önceki klavyemde de aynı sorun vardı

Ayni klavye bende de var kendi yazilimi olmadan kullaniyorum. Driver yükleyince sapıtıyor klavye çünkü istemediğim tuslara vs basiyor bazen basmiyor vs vs
xpg prime uygulamasından mı bahsediyorsunuz

aç kapa yapıyorum farketmiyor. Ama bilgisayarı açarken sayılardan oluşan parolayı girerken tuşlar çalışıyor, numlockda cevap veriyor
Fn+Esc aynı anda bi süre basılı tutun. Klavye sıfırlanacaktır.

şimdi farkettim numlock kapalıyken 2 4 6 8 tuşları sağa sola yukarı aşağı görevlerini görüyor, bu normal mi

bu videodaki uygulamayı yaptım ve düzeldi, teşekkürler yardım edenlere

arkadaşlar birde bilgisayarı kapattığım halde tuşlara basınca ışıklar yanıyor, bunu nasıl kapatabiliriz

önceki klavyemde de aynı sorun vardı

xpg prime uygulamasından mı bahsediyorsunuz
Evet

bu videodaki uygulamayı yaptım ve düzeldi, teşekkürler yardım edenlere

arkadaşlar birde bilgisayarı kapattığım halde tuşlara basınca ışıklar yanıyor, bunu nasıl kapatabiliriz
Fn ve asagi ok tusuna basip parlakligi 0liyorum ben

Geri