Bende aynı klavye var öyle bi sorun yok hocam. Sizin kaderiniz olabilirİyi günler, xpg summoner cherry mx klavye aldım. Önceki klavyemde de aynı sorun vardı. Sağ taraftaki tuş takımları çalışmıyordu. Yeni klavyemde de çalışmıyor. Driver kaynaklı bir sorun mu acaba
neyi güncellemeliyim.
driver kaynaklı sistemsel bir sorun olmalı, önceki klavyede de çalışmıyor. Şöyle ki bilgisayarı açınca parolayı giriyorum tuşlar çalışıyor. Ama açıldıktan sonra sayı tuşları cevap vermiyor.Bende aynı klavye var öyle bi sorun yok hocam. Sizin kaderiniz olabilir![]()
Sadece sağ taraftaki numlock rakamlardan bahsediyorum.driver kaynaklı sistemsel bir sorun olmalı, önceki klavyede de çalışmıyor. Şöyle ki bilgisayarı açınca parolayı giriyorum tuşlar çalışıyor. Ama açıldıktan sonra sayı tuşları cevap vermiyor.
Num lock açıkmı hocam. Belki dediğiniz gibi pc driverlerinde bir şey olabilir diyecem aklımada bir şey gelmiyordriver kaynaklı sistemsel bir sorun olmalı, önceki klavyede de çalışmıyor. Şöyle ki bilgisayarı açınca parolayı giriyorum tuşlar çalışıyor. Ama açıldıktan sonra sayı tuşları cevap vermiyor.
aç kapa yapıyorum farketmiyor. Ama bilgisayarı açarken sayılardan oluşan parolayı girerken tuşlar çalışıyor, numlockda cevap veriyorTuş takımları dediğiniz numerik tuşlar mı ? Öyleyse, “num lk” tuşunu kapatıp dener misiniz ?
Tuş takımları dediğiniz numerik tuşlar mı ? Öyleyse, “num lk” tuşunu kapatıp dener misiniz ?
aç kapa yapıyorum yine basmıyor tuşlarNum lock açıkmı hocam. Belki dediğiniz gibi pc driverlerinde bir şey olabilir diyecem aklımada bir şey gelmiyor
önceki klavyemde de aynı sorun vardıaç kapa yapıyorum yine basmıyor tuşlar
xpg prime uygulamasından mı bahsediyorsunuzAyni klavye bende de var kendi yazilimi olmadan kullaniyorum. Driver yükleyince sapıtıyor klavye çünkü istemediğim tuslara vs basiyor bazen basmiyor vs vs
Fn+Esc aynı anda bi süre basılı tutun. Klavye sıfırlanacaktır.aç kapa yapıyorum farketmiyor. Ama bilgisayarı açarken sayılardan oluşan parolayı girerken tuşlar çalışıyor, numlockda cevap veriyor
Evetaç kapa yapıyorum yine basmıyor tuşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önceki klavyemde de aynı sorun vardı
xpg prime uygulamasından mı bahsediyorsunuz
Fn ve asagi ok tusuna basip parlakligi 0liyorum benbu videodaki uygulamayı yaptım ve düzeldi, teşekkürler yardım edenlere
arkadaşlar birde bilgisayarı kapattığım halde tuşlara basınca ışıklar yanıyor, bunu nasıl kapatabiliriz