- Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavyeye ekran falan takmayı düşünüyorum da acaba bu klavye destekler mi?Attığım videodan sesine bakabilirsiniz ileride klavyeyi özelleştirmek isterseniz de yardımcı olabilirim.
Klavyeye ekran falan takmayı düşünüyorum da acaba bu klavye destekler mi?Attığım videodan sesine bakabilirsiniz ileride klavyeyi özelleştirmek isterseniz de yardımcı olabilirim.
Bunun sesi neymiş ya böyle , bundan sonra jelly pink kötü gibi geldi kulağımaÇok tatlı bir sesi var birdaha bırakamayacaksınız. Hayatınız boyunca klavye değiştirmezsiniz muhtemelen artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
O Da olur hiç farketmez
O kadar tok ve tatlı bir sesi var ki daha iyi olmuş bile diyebilirim.
Jelly blue çok tatlıymış ya cehver aldırdık adamaBunun sesi neymiş ya böyle , bundan sonra jelly pink kötü gibi geldi kulağıma
Bu klavye desteklemezse sıkıntı zaten eğer takılabiliyorsa bir epomaker iki akko destekleyecektir. Bunların yazılımı o kadar ucu açık ki aklın hayalin durur.Klavyeye ekran falan takmayı düşünüyorum da acaba bu klavye destekler mi?
Hocam sesini bende çok beğendim gerçekten, şimdi diğerlerinin seslerine bakıyordum en iyisi blue gibi duruyor. Silver da bir tık güzel geldi gibi.Jelly blue çok tatlıymış ya cehver aldırdık adama
Bu klavye desteklemezse sıkıntı zaten eğer takılabiliyorsa bir epomaker iki akko destekleyecektir. Bunların yazılımı o kadar ucu açık ki aklın hayalin durur.
Silvera alışmak çok zor o yüzden boşverin blue devamHocam sesini bende çok beğendim gerçekten, şimdi diğerlerinin seslerine bakıyordum en iyisi blue gibi duruyor. Silver da bir tık güzel geldi gibi.
hocam o zaman yakın zamanda bi ekran takma olayım olabilir o konuda da yardımınıza ihtiyacım olabilir. Klavye gelsin bir de buna uygun bi ekran bakayım.Jelly blue çok tatlıymış ya cehver aldırdık adama
Bu klavye desteklemezse sıkıntı zaten eğer takılabiliyorsa bir epomaker iki akko destekleyecektir. Bunların yazılımı o kadar ucu açık ki aklın hayalin durur.
Piyasadaki en iyi switch hangisiHocam bunlar dışında alacağınız klavyelerin çoğu beş para etmez. Beklemenizi tavsiye ederim adam gibi kaliteli bir şey kullanırsınzı en azından güvenin bana.
Çok değişken cevapları olan bir soru bu neye göre en iyi? Performans için mi yazma içinmi lineer olarak mı tactile olarak mı en iyi yoksa custom olarak mı en iyi çok cevabı var yani.Piyasadaki en iyi switch hangisi
Oyun günlük kullanım flnÇok değişken cevapları olan bir soru bu neye göre en iyi? Performans için mi yazma içinmi lineer olarak mı tactile olarak mı en iyi yoksa custom olarak mı en iyi çok cevabı var yani.
Hardcore oyun için speed silver optipoint veya gateron optical yellow tok ses için akko oyun yazı karışımı için red vs vs gider böyleOyun günlük kullanım fln
O kadar switch var mıymış yaeHardcore oyun için speed silver optipoint veya gateron optical yellow tok ses için akko oyun yazı karışımı için red vs vs gider böyle
Çok daha fazla varO kadar switch var mıymış yae