Neler Yeni

XPG Summoner Cherry MX Red Switch 1199 TL

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Son güncelleme ile yazılım iyi çalışıyor.
Ne zaman çıktı son güncelleme?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarı her açışta bir şeyler mi yapmamiz gerekiyor yani biraz daha detaylı bilgi verir misiniz? İlk kez mekanik klavye alicam da red switchler daha az sesli oluyormuş, bu klavye de bayağı güzel gibi görünüyo

Nasıl yani yandı, ledleri bozuldu ve o tuşlarda ışık yok mu artık yani?
Şöyle. Ben XPG hesabı oluşturdum fakat her bilgisayarı açtığımda otomatik login olmuyor. Elle girmem gerekiyordu. Bir süre sonra saldım guest hesap ile giriş yapmaya başaladım. Her bilgisayarı açtığımda elle login oluyorum ki RGB renk profili yüklensin.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
red mi daha iyi yoksa blue mu
Hocam kalite olarak switch markasına bakar özelliklere gelirsek red lineardir basım hissi yoktur ve az ses çıkarır blue ise tactile dır ve basım hissi vardır ayrıca epey ses çıkarır

Atmin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ömer
tekrar stoğa girdi galiba 1049tlye stoğa girdiği an almıştım yani yaklaşık 2 aylık bir kullanım fırsatım oldu yazılımını 1 kere indirdim ayarı yaptım ondan sonra ellemedim klavyeden fazlasıyla memnunum klavyeye bu kadar para vermek başta saçma gelmişti ama fp olarak çok kaliteli ürün kalitesini fiyatının üstünü hak ediyor zaten asus, hyperx, corsair tarzı piyasada daha fazla bilinen bir marka olsa bu fiyatta olmaz hayatta
2 aydır kullanıyorum bende yazılımını hiç kullanmadım. Sıkıntısızsa bir indirip oyun modunda win tuşunu açmaya çalışacağım

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Ne zaman çıktı son güncelleme?

Şöyle. Ben XPG hesabı oluşturdum fakat her bilgisayarı açtığımda otomatik login olmuyor. Elle girmem gerekiyordu. Bir süre sonra saldım guest hesap ile giriş yapmaya başaladım. Her bilgisayarı açtığımda elle login oluyorum ki RGB renk profili yüklensin.

xpg prime 1.0.37

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
2 aydır kullanıyorum bende yazılımını hiç kullanmadım. Sıkıntısızsa bir indirip oyun modunda win tuşunu açmaya çalışacağım
hocam valla yazılımla alakalı mı bilmiyorum da bende yazılımı indirince klavyenin üstündeki usb portu çalışmamaya başladı zaten kullanmadığım için önemsemedim çok

Erda Yıldırım

80+ Gold
Furylevel y1 yerin3 alinir mi ?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
hocam valla yazılımla alakalı mı bilmiyorum da bende yazılımı indirince klavyenin üstündeki usb portu çalışmamaya başladı zaten kullanmadığım için önemsemedim çok
bunu yazınca aklıma geldi usb portuna flash diski takmayı denemiştim sadece şimdi farenin dongleını taktım sorunsuzmuş

Atakankrn

80+
Yazılımı çok kötü. Firmware güncelleyene kadar kanser oldum. Ayrıca her açılışta elle programa login olup renk profilimi yüklemem gerekiyor. 100 lira pahalıdan yeniden stoğa girmiş. Alana hayırlı olsun. Yazılım dışında güzel klavye.

Hayır gerekmiyor, yazılımı bir kez kurup windows Başlangıçtan devre dışı bırakınca hem yazılım açılmıyor hem de istediğin renk geçişini yapabiliyorsun

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Yazılım ve bilek desteği kalitesi olarak kötü bir klavye. Firmware güncellemeleri çok stabil değil fakat en son sürüme güncellediğiniz zaman çoğu sorun düzeliyor diyebilirim.

Bilek desteği konusu da şöyle bilek desteği deri olduğu için yanlardan açılma yaptı 3. günden bile hatta bilek desteğini garantiye yollayıp yenisini gönderttim ama aynı açılma oldu. Kozmetik olarak kötü duruyor sadece onun dışında sorun yok kaliteli bir ürün diyebilirim Switch ve malzeme kalitesi olarak.

Blue Switch modelinde yay sesi olduğunu not geçeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,375
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom