XPG Summoner Cherry MX Red Switch 1199 TL

Blue switch, red switche göre çok daha sesli çalışır ve basış hissiyatı çok daha serttir dolayısıyla çok çok az da olsa tepki süresi farkı da meydana gelir. Ama dediğim gibi blue switch bir süre sonra uzun kullanımda baş ağrısı yapabiliyor.

Bu klavyeyi arayan birisi vardı nickini unuttum ya umarım görür konuyu

Yazılımı çok kötü. Firmware güncelleyene kadar kanser oldum. Ayrıca her açılışta elle programa login olup renk profilimi yüklemem gerekiyor. 100 lira pahalıdan yeniden stoğa girmiş. Alana hayırlı olsun. Yazılım dışında güzel klavye.

Alınır mı arkadaşlar, bu fiyat bandında tercih edilebilecek iyi red switch klavyelerden diyebilir miyiz?

wasdezxcqrt tuşlarının RGB ledlerinin yanması dışında hiç bir sorun çıkartmadı, tavsiye ederim.

Yazılımı çok kötü. Firmware güncelleyene kadar kanser oldum. Ayrıca her açılışta elle programa login olup renk profilimi yüklemem gerekiyor. 100 lira pahalıdan yeniden stoğa girmiş. Alana hayırlı olsun. Yazılım dışında güzel klavye.
Bilgisayarı her açışta bir şeyler mi yapmamiz gerekiyor yani biraz daha detaylı bilgi verir misiniz? İlk kez mekanik klavye alicam da red switchler daha az sesli oluyormuş, bu klavye de bayağı güzel gibi görünüyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wasdezxcqrt tuşlarının RGB ledlerinin yanması dışında hiç bir sorun çıkartmadı, tavsiye ederim.
Nasıl yani yandı, ledleri bozuldu ve o tuşlarda ışık yok mu artık yani?

Monster k3 pro aldım 4-5 gün önce. Keşke bekleseymişim.

Geri