AltugÖzdmr
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Arkadaşlar merhabalar, benim gibi XPG Summoner red switch stok bekleyen arkadaşlar için stok geldi gaming.gen'e dileyen sipariş verebilir.
sonundaArkadaşlar merhabalar, benim gibi XPG Summoner red switch stok bekleyen arkadaşlar için stok geldi gaming.gen'e dileyen sipariş verebilir.
kişiye göre değişir ama blue aşırı sesli pişman ediyor alırsan red alred mi daha iyi yoksa blue mu
red güzel ben asus rog strix scope rx kullanıyorum gayat iyired mi daha iyi yoksa blue mu
Doğum günün kutlu olsun dostum sana özel getirmişler stoğusonunda
Bilgisayarı her açışta bir şeyler mi yapmamiz gerekiyor yani biraz daha detaylı bilgi verir misiniz? İlk kez mekanik klavye alicam da red switchler daha az sesli oluyormuş, bu klavye de bayağı güzel gibi görünüyoYazılımı çok kötü. Firmware güncelleyene kadar kanser oldum. Ayrıca her açılışta elle programa login olup renk profilimi yüklemem gerekiyor. 100 lira pahalıdan yeniden stoğa girmiş. Alana hayırlı olsun. Yazılım dışında güzel klavye.
Nasıl yani yandı, ledleri bozuldu ve o tuşlarda ışık yok mu artık yani?wasdezxcqrt tuşlarının RGB ledlerinin yanması dışında hiç bir sorun çıkartmadı, tavsiye ederim.