Evet yazdığım tuşlardaki ledler bozuldu. Klavyeme pek iyi bakmadığımı söyleyebilirim, pek çok kez su, kahve, çay dökmüşlüğüm var. Bu klavyeden önce de elimde piyasadaki üst segmentteki klavyeler vardı hiç biri bunun dayandığı kadar dayanmadı, o yüzden RGB olayını sıkıntı etmedim. Switchler hala daha mükemmel hissiyatta. Bunu Bu arada programı kullanırken ayarları direk girişteki device üzerinden yaparsanız renk profili kalıyor.Bilgisayarı her açışta bir şeyler mi yapmamiz gerekiyor yani biraz daha detaylı bilgi verir misiniz? İlk kez mekanik klavye alicam da red switchler daha az sesli oluyormuş, bu klavye de bayağı güzel gibi görünüyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani yandı, ledleri bozuldu ve o tuşlarda ışık yok mu artık yani?
Teşekkür ederim sağolun. Şu yorumu daha önce görseydim kesinlikle o an alırdım ama bilgim olmadığı için tereddütte kaldım, daha sonra almaya karar verdim ama stokta yok uyarısı aldım... Moralim çok bozuldu gerçektenEvet yazdığım tuşlardaki ledler bozuldu. Klavyeme pek iyi bakmadığımı söyleyebilirim, pek çok kez su, kahve, çay dökmüşlüğüm var. Bu klavyeden önce de elimde piyasadaki üst segmentteki klavyeler vardı hiç biri bunun dayandığı kadar dayanmadı, o yüzden RGB olayını sıkıntı etmedim. Switchler hala daha mükemmel hissiyatta. Bunu Bu arada programı kullanırken ayarları direk girişteki device üzerinden yaparsanız renk profili kalıyor.
https://www.gaming.gen.tr/urun/60928/xpg-summoner-cherry-mx-blue-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/ Blue switch hala daha stoktaTeşekkür ederim sağolun. Şu yorumu daha önce görseydim kesinlikle o an alırdım ama bilgim olmadığı için tereddütte kaldım, daha sonra almaya karar verdim ama stokta yok uyarısı aldım... Moralim çok bozuldu gerçekten
Blue çok sesli oluyormuş, yarı mekanik klavye almıştım bir keresinde ve çok rahatsız ediciydi sesi, iade etmiştim direkt. O yüzden blue switch almayi düşünmüyorum
Bu fiyat bandında alabileceğin en iyi klavye cherry switch olarak kendimde blue olanını kullandım gayet güzeldi.Alınır mı arkadaşlar, bu fiyat bandında tercih edilebilecek iyi red switch klavyelerden diyebilir miyiz?
Alamadık hocam stok tükendi...Bu fiyat bandında alabileceğin en iyi klavye cherry switch olarak kendimde blue olanını kullandım gayet güzeldi.
Son güncelleme ile yazılım iyi çalışıyor.Yazılımı çok kötü. Firmware güncelleyene kadar kanser oldum. Ayrıca her açılışta elle programa login olup renk profilimi yüklemem gerekiyor. 100 lira pahalıdan yeniden stoğa girmiş. Alana hayırlı olsun. Yazılım dışında güzel klavye.
ms olduğundan pek fark edilmez ama çok yakınlar sadece asus optik sw ben gibi bilek desteği aramıyorsan güzel klavye bir süre kullanmıştım. XPG ses tekerleğine alıştıktan sonra çok rahat ediyorsunuz tabii muhtemel sonraki klavyelerimde de o tekerlek şartASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
bu ürünle xpg red switch arasında kaldım f/p olarak hangisi oyunlarda düşük gecikme olarak falan