Neler Yeni

XPG Summoner Cherry MX Red Switch 1199 TL

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Blue switch, red switche göre çok daha sesli çalışır ve basış hissiyatı çok daha serttir dolayısıyla çok çok az da olsa tepki süresi farkı da meydana gelir. Ama dediğim gibi blue switch bir süre sonra uzun kullanımda baş ağrısı yapabiliyor.

Shaco

80+ Bronze
Bu klavyeyi arayan birisi vardı nickini unuttum ya umarım görür konuyu

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Yazılımı çok kötü. Firmware güncelleyene kadar kanser oldum. Ayrıca her açılışta elle programa login olup renk profilimi yüklemem gerekiyor. 100 lira pahalıdan yeniden stoğa girmiş. Alana hayırlı olsun. Yazılım dışında güzel klavye.

echoes

80+ Bronze
Alınır mı arkadaşlar, bu fiyat bandında tercih edilebilecek iyi red switch klavyelerden diyebilir miyiz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Bulut
wasdezxcqrt tuşlarının RGB ledlerinin yanması dışında hiç bir sorun çıkartmadı, tavsiye ederim.

echoes

80+ Bronze
Yazılımı çok kötü. Firmware güncelleyene kadar kanser oldum. Ayrıca her açılışta elle programa login olup renk profilimi yüklemem gerekiyor. 100 lira pahalıdan yeniden stoğa girmiş. Alana hayırlı olsun. Yazılım dışında güzel klavye.
Bilgisayarı her açışta bir şeyler mi yapmamiz gerekiyor yani biraz daha detaylı bilgi verir misiniz? İlk kez mekanik klavye alicam da red switchler daha az sesli oluyormuş, bu klavye de bayağı güzel gibi görünüyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

wasdezxcqrt tuşlarının RGB ledlerinin yanması dışında hiç bir sorun çıkartmadı, tavsiye ederim.
Nasıl yani yandı, ledleri bozuldu ve o tuşlarda ışık yok mu artık yani?

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Monster k3 pro aldım 4-5 gün önce. Keşke bekleseymişim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,380
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom