Neler Yeni

XPG Summoner Mini Çınlama Sesi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh
Çınlama sesi garantiye giriyor mu?
Bu kadar çabuk sorunun baş göstermesini beklemiyordum ama 2 ay bile olmadı daha sanırım ve bu sorun ortaya çıktı.
Kullandıkça geçer diyenler var, bu doğru mu ve WD40 sıkınca düzelir diye YouTube rehberleri var, peki bu doğru mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Çınlama sesi garantiye giriyor mu?
Bu kadar çabuk sorunun baş göstermesini beklemiyordum ama 2 ay bile olmadı daha sanırım ve bu sorun ortaya çıktı.
Kullandıkça geçer diyenler var, bu doğru mu ve WD40 sıkınca düzelir diye YouTube rehberleri var, peki bu doğru mu?
Girmiyor. Switchleri hurda diyoruz dinleyen yok ki. sırf XPG adı altında satılıyor. WD40 sıkmanı önermem.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen
Reaksiyonlar: invy

invy

80+ Bronze
Girmiyor. Switchleri hurda diyoruz dinleyen yok ki. sırf XPG adı altında satılıyor. WD40 sıkmanı önermem.
hocam benim dierya t68se ye çay döküldü ve bazı tuşlardan yay sesi geliyor normalmi? ilk geldiğinde W tuşu temassızdı dierya direk parayı iade etti para bende

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne öneririsiniz peki?

pbkalfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Poyraz Büyükkalfa
Fiyat çok ucuz diye tercih etmiştik.
Ben de ucuz diye reddragon klavye almıştım çınlama sesiyle gelmişti iade ettim. İade edemiyorsan ve çok rahatsız ediyorsa kullanma direk başka klavye al alabiliyorsan.

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Batuhan
yuvarlak küçük conta geçirenler vardı bilmiyorum ama bi araştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,938
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
hocam benim dierya t68se ye çay döküldü ve bazı tuşlardan yay sesi geliyor normalmi? ilk geldiğinde W tuşu temassızdı dierya direk parayı iade etti para bende
switchleri söküp temizleyip yağlarsanız ses gider ve üstüne çok daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Dierya'nın se modelleri de çok kötü kemovenin de se modelleri çok kötü. sonu se ile biten hiçbir klavyeyi almayın. Klavyede zaten suya dayanıklılık sertifikası yok normaldir yani. kontakt spreyle temizlemeyi deneyebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

switchleri söküp temizleyip yağlarsanız ses gider ve üstüne çok daha iyi olur.
t68se hotswap değil

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Ben de ucuz diye reddragon klavye almıştım çınlama sesiyle gelmişti iade ettim. İade edemiyorsan ve çok rahatsız ediyorsa kullanma direk başka klavye al alabiliyorsan.
Redragonlar da kötü şu zamanlarda k617 diye bi bela çıkmış birde.

Yayları değiştirebilme gibi bi durum var mı peki bu klavyelerde°
Maalesef yaylar switch içinde switchleri de değiştiremezsin hotswap değil dünyadaki en kötü switchleri kullanmaları da cabası.

https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK6...0C77FBHJN/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 şu canavarı nays ile alabilirsiniz 750 tl civarına gelir normal fiyatı 920 tl. RGB yazılım desteği Hot swap huano switchler(cherry mxlerden daha iyi bir switch türüdür.) ve pbt keycaps ile geliyor

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh
Redragonlar da kötü şu zamanlarda k617 diye bi bela çıkmış birde.

Maalesef yaylar switch içinde switchleri de değiştiremezsin hotswap değil dünyadaki en kötü switchleri kullanmaları da cabası.

https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK61-60-Aydınlatmalı-Mechanical/dp/B0C77FBHJN/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 şu canavarı nays ile alabilirsiniz 750 TL civarına gelir normal fiyatı 920 TL. RGB yazılım desteği Hot swap huano switchler(cherry mxlerden daha iyi bir switch türüdür.) ve pbt keycaps ile geliyor
Yeni switch alsam, lehim ile olur mu?

ve akko switchler nasıldır?

Top Bottom