Zıbabülıvj
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Arkadaşlar bu fiyata bu özellikte daha güzel klavyeler var mı birde black fridayde indirime düşer mi şuan 1100₺ gaming gen trde
Bende baya araştıdım bu özelliklerde bu fiyata yok olabilecek her şey var klavyede fiyatı bu kasım indirimlerinde düşmediyse daha düşmez diye tahmin ediyorum ama 25 kasım beklenir mi bilemiyorum ya sizce black fridayda bunda indirim olur mu olmazsa bugün alcam klavyeyi şimdi zam mam gelirİndirim olursa ben de almayı düşünüyorum. Mekanik klavye istiyorum ancak gürültü çok olmasın diye red switch tercih edeceğim. En uygunu bu gibi.
Ben de alma almama konusunda ikilemdeyim. Umarım iyi bi şekilde bulabiliriz klavyeyi.Bende baya araştıdım bu özelliklerde bu fiyata yok olabilecek her şey var klavyede fiyatı bu kasım indirimlerinde düşmediyse daha düşmez diye tahmin ediyorum ama 25 kasım beklenir mi bilemiyorum ya sizce black fridayda bunda indirim olur mu olmazsa bugün alcam klavyeyi şimdi zam mam gelir![]()
2 haftadır takip ediyorum bu klavyeyi. 11.11 indirimlerinden çok ümitliydim fiyatı düşer diye ama maalesef düşmedi. Bundan sonrada düşmez herhalde diyerek satın aldım, inşallah birkaç güne elime ulaşacak klavyeİndirim olursa ben de almayı düşünüyorum. Mekanik klavye istiyorum ancak gürültü çok olmasın diye red switch tercih edeceğim. En uygunu bu gibi.
11.11 bu sene pek etkili değildi gibi hocam.Zaten çok reklamını da yapmadılar eskiden Eylül'de baslarlardi büyük Kasım black friday diye.2 haftadır takip ediyorum bu klavyeyi. 11.11 indirimlerinden çok ümitliydim fiyatı düşer diye ama maalesef düşmedi. Bundan sonrada düşmez herhalde diyerek satın aldım, inşallah birkaç güne elime ulaşacak klavye
11.11 black friday değil ki zaten bizde black fridayde demiyorlar efsane friday diyorlar11.11 bu sene pek etkili değildi gibi hocam.Zaten çok reklamını da yapmadılar eskiden Eylül'de baslarlardi büyük Kasım black friday diye.
Keşke dün alsaydım red switchin stoğu bitmiş şuan hiçbiryerde red bulamadımBen de alma almama konusunda ikilemdeyim. Umarım iyi bi şekilde bulabiliriz klavyeyi.
Nerden aldınız ve hangi switch aldınız acaba2 haftadır takip ediyorum bu klavyeyi. 11.11 indirimlerinden çok ümitliydim fiyatı düşer diye ama maalesef düşmedi. Bundan sonrada düşmez herhalde diyerek satın aldım, inşallah birkaç güne elime ulaşacak klavye
gaming gen den aldım red switchKeşke dün alsaydım red switchin stoğu bitmiş şuan hiçbiryerde red bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerden aldınız ve hangi switch aldınız acaba