Xpg summoner red switch Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar bu fiyata bu özellikte daha güzel klavyeler var mı birde black fridayde indirime düşer mi şuan 1100₺ gaming gen trde

İndirim olursa ben de almayı düşünüyorum. Mekanik klavye istiyorum ancak gürültü çok olmasın diye red switch tercih edeceğim. En uygunu bu gibi.

İndirim olursa ben de almayı düşünüyorum. Mekanik klavye istiyorum ancak gürültü çok olmasın diye red switch tercih edeceğim. En uygunu bu gibi.
Bende baya araştıdım bu özelliklerde bu fiyata yok olabilecek her şey var klavyede fiyatı bu kasım indirimlerinde düşmediyse daha düşmez diye tahmin ediyorum ama 25 kasım beklenir mi bilemiyorum ya sizce black fridayda bunda indirim olur mu olmazsa bugün alcam klavyeyi şimdi zam mam gelir:)

Bende baya araştıdım bu özelliklerde bu fiyata yok olabilecek her şey var klavyede fiyatı bu kasım indirimlerinde düşmediyse daha düşmez diye tahmin ediyorum ama 25 kasım beklenir mi bilemiyorum ya sizce black fridayda bunda indirim olur mu olmazsa bugün alcam klavyeyi şimdi zam mam gelir:)
Ben de alma almama konusunda ikilemdeyim. Umarım iyi bi şekilde bulabiliriz klavyeyi.

mavi olanı kullandın 1 sene çok memnundum fakat 2 3 tuşta soyulma oldu ve hiç hor kullanmam ona rağmen bilek desteğinin köşesi soyulmuştu garantiye dönerdim hiçbir şey yapmadılar 2 defa geri gönderdiler

Alın beyler gönül rahatlığıyla, kullanıyorum 2 aydır efsane klavye

2 haftadır takip ediyorum bu klavyeyi. 11.11 indirimlerinden çok ümitliydim fiyatı düşer diye ama maalesef düşmedi. Bundan sonrada düşmez herhalde diyerek satın aldım, inşallah birkaç güne elime ulaşacak klavye

Uzun zamandır kullanıyorum bu klavyeyi 600₺ye almıştım. Çok memnunum şahsen tavsiye ederim.

2 haftadır takip ediyorum bu klavyeyi. 11.11 indirimlerinden çok ümitliydim fiyatı düşer diye ama maalesef düşmedi. Bundan sonrada düşmez herhalde diyerek satın aldım, inşallah birkaç güne elime ulaşacak klavye
11.11 bu sene pek etkili değildi gibi hocam.Zaten çok reklamını da yapmadılar eskiden Eylül'de baslarlardi büyük Kasım black friday diye.

Ben de alma almama konusunda ikilemdeyim. Umarım iyi bi şekilde bulabiliriz klavyeyi.
Keşke dün alsaydım red switchin stoğu bitmiş şuan hiçbiryerde red bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerden aldınız ve hangi switch aldınız acaba

Keşke dün alsaydım red switchin stoğu bitmiş şuan hiçbiryerde red bulamadım

Nerden aldınız ve hangi switch aldınız acaba
gaming gen den aldım red switch

şuanda gaminggende kırmızının stoğu yok önceden de uzun süre gelmeyip birden gelmişti bende o zaman aldım 2 ay önce yani yaklaşık 2 aylık izlenimlerim klavyeden çok memnunum başlarda herkes gibi yazılımdan şikayetçiydim ama yazılımdan 1 kereliğine rainbowa aldıktan sonra bir daha hiç ellemedim özelliklerini az çok biliyorsunuz o yüzden memnun olmadığım kısımları söyleyeyim
1.si yüklediğim yazılımdan kaynaklı olabilir klavyenin üstündeki usb çalışmıyor bende zaten orayı kullanma gibi bir niyetim yoktu ama bu bir problem sonuçta
2.problem bilek desteğiyle alakalı evet bilek desteği rahat gayet fakat benimkinin bilek desteğinin üst kısmında plastiğin içine girdiği kısımda hafif hafif soyulmalar mevcut oralara dokunmaktan kaçınıyorum ilerde atma yapar mı emin değilim
bu iki problem dışında hiç bir sıkıntım yok kısaca stoğa girerse almanızı tavsiye ederim başta klavye sonuçta bu kadar para vermesem mi elimdekiyle idare etsem mi diye düşünmüştüm ama klavye bile olsa bu bütçeyi hak ediyor.

+ olarak elleri çok terleyen birisiyim mekanik açıdan hiç sıkıntı çıkarmadı terleme, tuşların üzerinde de hiç bir problem yok aklında böyle bir soru olan varsa bilgilendirmiş olayım ellerimi terlemeden dolayı havluyla kuruladığımı göz önüne alırsak o konuda rahat olabilirsiniz

Geri