n7cati
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,192
- İsim
- Necati
Gaminggenden Blade-5600 sistemi satın almıştım dün ben xpg valor air ile almıştım ben aldıktan 1 saat sonra cooler master kasa ile değiştirildi sistem.
Kasada RGB Seven birisi değilim sizce soğutma olarak ve kasa genişliği vs olarak nasıldır 10/?
Kasada RGB Seven birisi değilim sizce soğutma olarak ve kasa genişliği vs olarak nasıldır 10/?
XPG Valor Air Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid Tower Siyah Gaming Kasa (VALORAIRMT-BKCWW)
Yeni XPG VALOR AIR, XPG tarafından tasarlanan yeni bir ATX kasası türüdür. Uyumluluk ana konudur ve orta ila yüksek uç bileşenleri kurma yeteneğine sahiptir. Modern Oymalı ön panel tasarımı…
www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde ilerde kasa değiştirebilirim nzxt h510 elite flow düşünüyorum beyaz olanını .Gaminggenden Blade-5600 sistemi satın almıştım dün ben xpg valor air ile almıştım ben aldıktan 1 saat sonra cooler master kasa ile değiştirildi sistem.
XPG Valor Air Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid Tower Siyah Gaming Kasa (VALORAIRMT-BKCWW)
Yeni XPG VALOR AIR, XPG tarafından tasarlanan yeni bir ATX kasası türüdür. Uyumluluk ana konudur ve orta ila yüksek uç bileşenleri kurma yeteneğine sahiptir. Modern Oymalı ön panel tasarımı…www.gaming.gen.tr