Neler Yeni

Çözüldü✓ Xpg Valor Air Nasıldır?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Gaminggenden Blade-5600 sistemi satın almıştım dün ben xpg valor air ile almıştım ben aldıktan 1 saat sonra cooler master kasa ile değiştirildi sistem.

Kasada RGB Seven birisi değilim sizce soğutma olarak ve kasa genişliği vs olarak nasıldır 10/?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaminggenden Blade-5600 sistemi satın almıştım dün ben xpg valor air ile almıştım ben aldıktan 1 saat sonra cooler master kasa ile değiştirildi sistem.

Kasada RGB Seven birisi değilim sizce soğutma olarak ve kasa genişliği vs olarak nasıldır 10/?

Birde ilerde kasa değiştirebilirim nzxt h510 elite flow düşünüyorum beyaz olanını .

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
İyi oldu konuyu açman bende merak ediyordum aldığım dk4 sistemde bu kasa gelicek.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
XPG valor iyi ama şuan ki TD500 daha iyi. İptal edip tekrar al bence fiyat farkı yoksa.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
kötü kasa ama hazır sistemle geldiği için iş yapar çünkü hazır sistemde parça kalitesinden ziyade f/p önemli ve bunu karşılıyor o sistem

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerek yok o zaman.
İbrahim hocam birde anakartı yükseltmeden almıştım
Benim satın aldığım ; Asus Prime A520M-A

Yükseltbilinen Anakart (+1200TL); Asus Tuf Gaming B550M-E

Sizce aradaki fiyat farkına değer miydi diğer forumlarda arkadaşlara sordum ama keşke yükseltseydin a serisi giriş seviyesi vs dediler siz ne düşünüyorsunuz?

kötü kasa ama hazır sistemle geldiği için iş yapar
Neden kötü?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Sizce aradaki fiyat farkına değer miydi diğer forumlarda arkadaşlara sordum ama keşke yükseltseydin a serisi giriş seviyesi vs dediler siz ne düşünüyorsunuz?

Neden kötü?
çünkü fiyatına göre sunduğu teknik özellikler kötü. ama mesajımda belirttiğim gibi, hazır sistemde f/p dengesi önemli olduğu için ekran kartı ve işlemci harici minimum fiyat tutulur. dolayısıyla önemsemem pek. hava alıyor, yeter.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Neden kötü?
Anakart yükseltilebilirmiş. 1200 TL B550-E için güzel fiyat özelleştirmede.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
çünkü fiyatına göre sunduğu teknik özellikler kötü. ama mesajımda belirttiğim gibi, hazır sistemde f/p dengesi önemli olduğu için ekran kartı ve işlemci harici minimum fiyat tutulur. dolayısıyla önemsemem pek. hava alıyor, yeter.
Anladım teşekkürler hava akışı iyi olması önemli zaten benim için , tek kasa satın olacak olsaydım zaten büyük ihtimalle NZXT /corsair/cooler master/Asus/ Msi gibi markaları tercih ederdim

Onurology

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Onur Topcu
kötü kasa ama hazır sistemle geldiği için iş yapar çünkü hazır sistemde parça kalitesinden ziyade f/p önemli ve bunu karşılıyor o sistem
Neden kotu dediniz? Yabancilarin incelemerine bakiyorum iyi diyorlar
Teknik ozellikten kastiniz nedir? Neyi karsilayamiyor?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Fiyatı 1000 TL bu kasanın 1000 TL ye göre iyi kasa. Gaming gende 1600 yazdığına bakma.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930