Yardım Xprime koltuk alınır mı?

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
228
8k Bütçemiz var. 1.90 - 110 kg de birisi için alınacak. Xprime lar alınır mı, farklı önerileriniz var mı? Beyaz renkte hiç bulamadım.

xprime aldım ve önermiyorum

Alınmaz hocam aynı kilodayız aldım ve alttın demir münasip bir yerimize batıyor değişimini yaptılar aynı sorun var sattım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8k Bütçemiz var. 1.90 - 110 kg de birisi için alınacak. Xprime lar alınır mı, farklı önerileriniz var mı? Beyaz renkte hiç bulamadım.
Hatta şöyle görsel atayım 4 5 defada amortisör değişti class 2 yolladılar class 3 yolladılar ensonunda class 4 yolladılar o bile 2 defa değişti oturunca çöküyordu
IMG_1532.webp

Ben direkt yerli oyuncu koltuğu önermiyorum, Zio aldım en pahlısından Venom XL'ydi o dönem, bir de HP Omen Citadel aldım 1k fazla verip, Omen hâla sapasağlam kullanıyorum, konfor desen on numara, kurulum desen tıkır tıkır kuruldu, Zio'nun vida delikleri tutmadı, değiştirdiler koltuğu yine alttan bir vida oturmadı, konfor desen 1 saate mabadının ağrısından oturamıyorsun aşırı sert kumaş kullanılmış ve ergonomik değil, ayrıca ucuz kargo şirketleriyle çalışıp seni rezil ediyorlar.

ilk oyuncu koltuğum xprime cool'du benim için kötü bir tecrübe oldu oturma kısmında kırışıklar mevcuttu bu şekilde nasıl gönderdiler anlamadım zaten ilk alışverişimdi son oldu bir daha da bulaşmadım

Şuan piyasada en çok satan marka hawk bence hawk'ın ürünlerine bakmalısın.

Exvega Andromeda hakkında ne düşünüyorsunuz peki hocam?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu markayı ilk defa gördüm hocam. Şikayetleri var mıdır? Siz kullanıyor musunuz? 6500 e model gördüm onlardan önereceğiniz olur mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,428
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri