🔥İndirim XPRİME KOLTUKLARDA İNDİRİM

4 Yıldır Alpha Fab1 kullanıyorum, asla ve asla önermiyorum. Daha kullanmadan hem amortisörü bozuldu, hem de koltuğun altı sunta olduğundan dolayı bir süre sonra kırılıyor. Yan kolçak kısımları sunta olduğu için kırılıyor, tam 5 kere yalama oldu artık koltuğun altı delik deşik olduğu için takacak yer bulamadım sol kolçaksız şekilde kullanıyorum. Sırtlık kısmı o kadar berbat ki, koltuk dik konumdayken bile boşluk o kadar fazla ki sanki yatıyor gibi oluyor. Hayatımda gördüğüm ve aldığım en berbat oyuncu koltuğu oldu, komple kırılmasını bekliyorum.

Koltuklarda indirim mevcut. Kalitesini bilmiyorum ama bilinen bir marka. Kullanan kişiler deneyimlerini paylaşırsa alacaklara da fikir olur.

EDİT:İNCELERİZ10 koduyla 300 TL indirim daha var alacak olanlar bakabilir. @fenerlimühendis
Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum kol kısımları hareketli, aldıktan 2 ay sonra sol kolun sağa sola dönüşünü sağlayan içindeki parça kırılmıştı mail gönderdim yenisini gönderebileceklerini söylemişlerdi fakat uğraşamadım. Onun hariçinde kumaşında süspansiyon kısmında hiçbir sorun yok. Günde aktif 8 saat kullanıyorumdur bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Çok çirkinler. Yeşil hariç.
@Mahmut Yılmaz adam çirkinler demiş sen de bu yoruma gülmüşsün. Evet, arkadaşa katılıyorum her biri aşırı çirkin. 2000'e satsalar dahi alıpta odamda tutmam. Benim yorumuma da gül. Adını forumda görmekten çok sıkıldım artık. Engelledim ona rağmen ismini görüyorum. Nefret ettirdin kendinden. Adam fikrini belirtemeyecek mi? Ne garip bir insansın yazık sana

Alpha Fab1 almıştım 4 sene önce. Şuan ortadaki sünger yok gibi bişey. Sanki tahtada oturuyorum. 70 kiloydum aldığımda şuan 75 kiloyum. Yani oturma alanı hiç rahat değil zamanla çöküyor. Ama bunun dışında bir sorun yaşamadım.

@Mahmut Yılmaz adam çirkinler demiş sen de bu yoruma gülmüşsün. Evet, arkadaşa katılıyorum her biri aşırı çirkin. 2000'e satsalar dahi alıpta odamda tutmam. Benim yorumuma da gül. Adını forumda görmekten çok sıkıldım artık. Engelledim ona rağmen ismini görüyorum. Nefret ettirdin kendinden. Adam fikrini belirtemeyecek mi? Ne garip bir insansın yazık sana
yapma ya ağlayacağım şimdi çok etkiledin beni ahahahha

Arkadaşlar bu firmadan asla ve asla koltuk almanızı tavsiye etmiyorum. destek konusunda aşırı uğraştırıyorlar.(etmiyorlar :ROFLMAO: sürekli video isteyip atmama rağmen oyalıyorlar uğraşmak istemedim.) ekstra olarak koltukları hiç rahat ve güzel değil ben pişmanım almanızı tavsiye etmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paranızı çöpe atın daha iyi

Xdrive toryum aldım daha sonra bel yastığını 15 li plus bel yastığı ile ücret karşılığı değiştirdim o da kabul etmiyorlardı zor bela değişim istemiyorum ücreti neyse vericem diyipte aldım ayrıca oturma alanındaki kanatlar çok sert bacaklarınızı biraz yanlara doğru açtığınızda acıtıyor. konudaki modelde de benzer bel yastığı var hiç rahat değiller düz olanlar daha iyi . son olarak tamam sadece bir model oyuncu koltuğu denemiş olabilirim ama ofis koltukları bu koltuklara göre çok rahatlar .

Kesinlikle önermiyorum.

Kullandığim koltuk ve berbat 1000tl iken almıştım kendilerini bişey sanmışlar asla almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,473
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri