drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,300
havit gc927 aldım daha iyi benceKullanan var mı nasıl bunlar?
havit gc927 aldım daha iyi benceKullanan var mı nasıl bunlar?
Yaklaşık iki yıldır kullanıyorum kol kısımları hareketli, aldıktan 2 ay sonra sol kolun sağa sola dönüşünü sağlayan içindeki parça kırılmıştı mail gönderdim yenisini gönderebileceklerini söylemişlerdi fakat uğraşamadım. Onun hariçinde kumaşında süspansiyon kısmında hiçbir sorun yok. Günde aktif 8 saat kullanıyorumdur bir sıkıntıyla karşılaşmadım.Koltuklarda indirim mevcut. Kalitesini bilmiyorum ama bilinen bir marka. Kullanan kişiler deneyimlerini paylaşırsa alacaklara da fikir olur.
![]()
Alpha Fab1 Kumaş Oyuncu Koltukları F/P Oyuncu Koltuğu Burada
Alpha Fab1 Kumaş Oyuncu Koltukları MDF iskelet ve 32 DNS Sünger yapısı ile en uygun ve ekonomik oyuncu koltuğun burada üstelik Tüm Kredi Kartlarına Peşin Fiyatına 3 Taksit fırsatı devam ediyor.xprime.com.tr
EDİT:İNCELERİZ10 koduyla 300 TL indirim daha var alacak olanlar bakabilir. @fenerlimühendis
@Mahmut Yılmaz adam çirkinler demiş sen de bu yoruma gülmüşsün. Evet, arkadaşa katılıyorum her biri aşırı çirkin. 2000'e satsalar dahi alıpta odamda tutmam. Benim yorumuma da gül. Adını forumda görmekten çok sıkıldım artık. Engelledim ona rağmen ismini görüyorum. Nefret ettirdin kendinden. Adam fikrini belirtemeyecek mi? Ne garip bir insansın yazık sanaÇok çirkinler. Yeşil hariç.
yapma ya ağlayacağım şimdi çok etkiledin beni ahahahha@Mahmut Yılmaz adam çirkinler demiş sen de bu yoruma gülmüşsün. Evet, arkadaşa katılıyorum her biri aşırı çirkin. 2000'e satsalar dahi alıpta odamda tutmam. Benim yorumuma da gül. Adını forumda görmekten çok sıkıldım artık. Engelledim ona rağmen ismini görüyorum. Nefret ettirdin kendinden. Adam fikrini belirtemeyecek mi? Ne garip bir insansın yazık sana
Sağlam mı?![]()
Rofth VEXA Essence Series Phantom Black Premium Oyuncu Koltuğu - Rofth Premium Oyuncu Koltuğu
Piyasadaki en uygun fiyatlı oyuncu koltuğudur ve sadece ROFTH müşterilerine özeldir. Ergonomik tasarıma sahip ROFTH VEXA Phantom Black, terletmeyen kumaş ve sırt destekli yapısıyla konforlu bir oyuncu koltuğu deneyimi sunar. Sabit mekanizma, sabit kolçak, plastik ayaklardan oluşmaktadır.rofth.com