Mousepadin linkini atarmısın deseni çok güzel H.OEvet geçenlerde almış olduğum mousepad geldi. 10 TL lik çakma razer dan gerçekten çok farklı. Dokusu falan kaliteli hissettiriyor. Speed-Control arası ama speede daha yakın. Alacaklara tavsiye ederim. 70*30 modeli.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler. https://urun.n11.com/mouse-pad/xrad...70x30-90x40-gaming-oyuncu-mousepad-P310828030Mousepadin linkini atarmısın deseni çok güzel H.O
Kesinlikle, razer goliathus kaymıyormuş onu farkettimBende de var 90x40 olan xRades.
Dokusu çok kaygan mouse çok iyi kayıyor. Bende eskiden gittigidiyor da satılan şu çakma Razer Goliathus olanlardan vardı çok daha iyi xRades
Kaydettim ürünü saol takılma filan olmuyor değil mi yağ gibi akıyor muTeşekkürler. https://urun.n11.com/mouse-pad/xrad...70x30-90x40-gaming-oyuncu-mousepad-P310828030
Razer olan seçeneklerde.
Evet o Razer goliathus olanlar çok kötü ciddenKesinlikle, razer goliathus kaymıyormuş onu farkettim
İyi bir marka yani mousepada 100tl+ vermenin anlamı yok yani reis seni burda bulmuşken KONUDAN ALAKASIZ:sen 3070 i monitöre dp ile bağladın değil miBende de var 90x40 olan xRades.
Dokusu çok kaygan mouse çok iyi kayıyor. Bende eskiden gittigidiyor da satılan şu çakma Razer Goliathus olanlardan vardı çok daha iyi xRades
evet DPİyi bir marka yani mousepada 100tl+ vermenin anlamı yok yani reis seni burda bulmuşken KONUDAN ALAKASIZ:sen 3070 i monitöre dp ile bağladın değil mi
Eyw reisYağ gibi hocam akıyor.
Peki hiç yıkadınız mıEvet geçenlerde almış olduğum mousepad geldi. 10 TL lik çakma razer dan gerçekten çok farklı. Dokusu falan kaliteli hissettiriyor. Speed-Control arası ama speede daha yakın. Alacaklara tavsiye ederim. 70*30 modeli.
Alıntıyı görüntüle
Monitör asusun bir modeli galibaEvet geçenlerde almış olduğum mousepad geldi. 10 TL lik çakma razer dan gerçekten çok farklı. Dokusu falan kaliteli hissettiriyor. Speed-Control arası ama speede daha yakın. Alacaklara tavsiye ederim. 70*30 modeli.
Alıntıyı görüntüle
Pc özelliklerin nedir merak ettimYok daha bugün geldi yıkamadım. Ama 30 derecede yıkanabilir yazıyordu.