Xrades vs HELİXSUN - ACİL CEVAP LAZIM

Dexes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421

bu ikisi arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?

ikiside chinese fason ürün muhtmelen hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın

ikiside chinese fason ürün muhtmelen hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın
biraz üstüne çıkıp alabileceğim kaliteli bi mousepad öneriniz var mıdır peki? Birazdan kastım 50-60 tl kadar yani. 600-700'lere kadar çıkacak bütçem yok maalesef.

Cevap gelmediği için helixsun olanı alıyorum.

Sonradan bakacak olanlara yazıyorum iki ürünü de önermem. XRades kargo ile ₺400 gelen kare mouse padini(480x400) aldım. Yüzeyi KlasseGear ₺900-100 satılanı ile alakasız. Elbette o kalitede olmasını beklemiyorum, ama elimde KlasseGear PRO 90x40 siyah versiyonu var ondan da kötü ve buruşuk geliyor. Halı falan altına koysanız ancak düzelir. KlasseGear'da PRO ve Longteng sarıp gönderiyor, ama kullandıkları paket sarmadan dolayı hiç böyle geldiğini görmedim. Sadece baskı olursa bükülme oluyor, ama bunda kullanılan kumaştan dolayı bayağı bükülme var.

Helixsun ise daha ucuza kare mouse pad satıyor. Ortalama ₺150 ve kesinlikle altındaki kauçuğun üstüne tasarım eklenmiştir. Yani yüzeyi diye bir şey yok kokan çakma Razer veya mouse ile gelen mouse padler ile aynı kalitedir. Bu fiyatlara kesinlikle mouse pad almayın.

KlasseGear klasik, PRO veya ExVega falan alınabilir. Hawk gaming de mouse pad işine girmiş onlara bakılabilir.

Bütçem artmıyor diyorsanız bu fiyat aralığında Havit, Gamepower, Jamesdonkey ürünlerine bakılabilir. Yerelde en azından saçam sapan tasarım içermeyip kaliteyi bir tık üstte tutuyorlar. Tabii burada Gamepower, Jamesdonkey vb. başka ürün almanızı önermem. Havit tarafında klavye, fare ve kulaklık giriş seviyesi ise öneririm.

Geri