Neler Yeni

XRP ALIM FIRSATI YTD

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan
İt son günlerde ilgi çekti dediğiniz gibi tablolar birbirini tekrarlıyor xrp için %50 değer kazanmak çok yii bir rakam. Chz 3tl altı xrp 10tl altında alım fırsatı olur. Davası ne oldu xrp nin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 ay ın en yüksek rakamlarında daha yükselmesi bence zor. Btc 500k iken dediğiniz tutarları görmüştü.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Hocam alım fırsatı diyorsunuz YTD diyorsunuz.Bu XRP'ye pek güvenmiyorum ben.Bir ara yükselecek diye herkesi galeyana getirdiler.Tam aksine düştü.Çoğu kişi zararına sattı.
19 Ağustos'ta Elon Musluğun konuşması olacak.Orada dogecoin ve BTC için güzel şeyler olabilir.YTD

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Hocam alım fırsatı diyorsunuz YTD diyorsunuz.Bu XRP'ye pek güvenmiyorum ben.Bir ara yükselecek diye herkesi galeyana getirdiler.Tam aksine düştü.Çoğu kişi zararına sattı.
19 Ağustos'ta Elon Musluğun konuşması olacak.Orada dogecoin ve BTC için güzel şeyler olabilir.YTD
XRP'nin dava sürecinde eli güçleniyor. Bu yüzden artış gelebilme ihtimali var. Şahsen bu kadar bilinen bir coin olup hala yüksek seviyelere çıkmamasını bende anlamıyorum.

Fakat sorarsan elimde XRP yok :)

Golden Cross olduğu için büyük oynadığım 2 adet coin var. Onlardan kâr alıp çıkabilirim. YTD

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
XRP'nin dava sürecinde eli güçleniyor. Bu yüzden artış gelebilme ihtimali var. Şahsen bu kadar bilinen bir coin olup hala yüksek seviyelere çıkmamasını bende anlamıyorum.

Fakat sorarsan elimde XRP yok :)

Golden Cross olduğu için büyük oynadığım 2 adet coin var. Onlardan kâr alıp çıkabilirim. YTD
Umarım yükselir.
Tanıdıkta XRP var.Bir köşede duruyor.YTD

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Siz çok bilgili bi abiye benziyorsunuz. Uzun vadeli SHIB yatırımı yapmak mantıklı mı? Önünün açık olduğu söyleniyor. Bir miktar alım yapıp 2 yıl cüzdanımda bekletmeyi düşünüyorum.
1.5m aldım bende duruyor.40 dolarlık almıştım 2-3 ay önce kadar şuan 13-15 dolar civarına düştü.

Top Bottom