ADI FATİHMİŞ ÖZÜR DİLERİM FATİHAbi qadın doğru söylüyor ha
The end ile başlayanı sansürlesen iyi olur, ban yiyebilirsin.bodyguard ve z nation nasıl hocam güzel mi
the and of the fucking world ü izlemiştim güzeldi
the vampire diaries ı izledim hocam ama the originals i izleyesim gelmedi fazla aşk meşk dolu geldi bana yani vampire diaries dan yol alarak öyle düşündümKendi izlediğim bir dizi serisini önerebilirim hepsi birbiriyle bağlantılı 1- The Vampire Diaries - 2 The Originals - 3 Legacies Onun dışında beğendiğim dizilerde şunlar bi bakabilirsin - Sherlock - Gotham - Ragnarok
Dizi ismi hocam pek sanmıyorum ama uyarı için teşekkürlerThe end ile başlayanı sansürlesen iyi olur, ban yiyebilirsin.
Onun yerine TEOFTW yazabilirsiniz, kısaltması sonuçta. İnternete aratınca ne olduğunu anlar. Rica ederim.Dizi ismi hocam pek sanmıyorum ama uyarı için teşekkürler
HIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞonu da izledim hocam![]()
yazsam mısra olur hocamİzlediklerini yazsaydın da biz de ona göre öneri yapsaydık keşke. Şimdi benim önerdiğim diziyi izlemediğini nereden bileyim?
tamamdır hocam teşekkür ederim elinize sağlık bu dizileri liste yapıp ekleyeceğim listeyeZ nation adından da anlaşıldığı gibi zombili bir dizi ve beni çok sarmıştı soluksuz 3 sezon izlemiştim. Bodyguard yarıda kalmıştı ama onu da çok sevmiştim güzel dizi
Boş bir dizi bence. Izlemediysen dark ve the 100 önerebilirim.elit nasıl